Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Απάντηση στην κόκκινη φυλλάδα "Χαραυγή"


Μόλις σήμερα υπέπεσε στην αντίληψή μας σχετικό άρθρο της κόκκινης φυλλάδας, Χαραυγής, που αναφέρεται στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στην εκδήλωση που διοργανώσαμε για την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής και με κύριο στόχο τον Μητροπολίτη Κυρηνείας για την παρουσία του στην εν λόγω εκδήλωσή μας. Το άρθρο που μόνο γέλιο μπορεί να μας προκαλέσει δεν είναι καν υπογεγραμμένο, αλλά το υπογράφει κάποιος με το ψευδώνυμο «αντιφασίστας».

Να ενημερώσουμε τον κύριο που δεν έχει καν την τόλμη να αναφέρει το όνομά του, πως αναφέρεται με ψευδείς χαρακτηρισμούς για ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, όπως όλα τα υπόλοιπα, που ιδρύθηκε το 2008 και έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο εκλογικές διαδικασίες (Ευρωεκλογές 2009 και Βουλευτικές εκλογές 2011), με ένα ποσοστό της τάξης του 1,08% που αναλογεί σε 4,354 ψήφους.

Σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα που είμαστε, προσδιορίσαμε πολλές φορές το τι και το ποιοι είμαστε. Έχουμε άπειρες φορές τονίσει ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο πέρα από ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Τα περί ναζισμού, φασισμού και τα όσα άλλα γελοία επίθετα προσπαθείτε κατά καιρούς να μας προσάψετε μη μπορώντας, δυστυχώς για εσάς, να μας αντιμετωπίσετε διαφορετικά, δημιουργώντας φανταστικές ιστορίες, πέφτουν στο κενό αφού είναι ανυπόστατα.

Τώρα όσον αφορά τον φασίστα «αντιφασίστα», ή μάλλον καλύτερα για να ταιριάζει πιο πολύ στην ιδεολογία του, τον κόκκινο δικτάτορα, και το ότι θίχτηκε από την παρουσία του μητροπολίτη Κυρηνείας σε μια ΝΟΜΙΜΗ αντικατοχική πορεία, σε ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα για να τελέσει ένα τρισάγιο στους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή, μετά από σχετική πρόσκληση, που έγινε έξω από το δημαρχείο της Κερύνειας που βρίσκεται στο τέρμα του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας. Να του υπενθυμίσουμε ότι βρισκόμαστε στο 2012, και η φίμωση αντιφρονούντων όπως και η κομμουνιστική δικτατορία πέρασε ανεπιστρεπτί. Γιατί είμαστε σίγουροι πως ο υπογράφων ως «αντιφασίστας», αν ζούσε σε εκείνες τις εποχές, σαν δημοκράτης που είναι, θα μας έστελνε εξορία (όπως ήθελε και ο δημοκράτης πρόεδρος του) στα Γκουλάγκ της Σιβηρίας.

Τώρα που υπάρχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να τα ξεχάσουν οι μπολσεβίκοι αυτά που ήξεραν τόσα χρόνια, που είχαν απέναντι τους τα διάφορα ψευτοπατριωτικά κόμματα. Η ασυλία τους έλαβε τέλος! Τώρα θα αποκατασταθεί -επιτέλους- η ελληνική ιστορία. Και για την γενοκτονία των Ποντίων από τον Στάλιν θα μιλήσουμε, και για την «αστικοτσιφλικάδικη ήττα» στη Μικρασία, που πολύ τη χάρηκαν, και για την «εθνική αντίσταση» για «την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης», και για την απόφαση της 5ης Ολομέλειας, και για όλα τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους, και για όλα όσα ΠΟΤΕ τους έστω ΔΕΝ καταδίκασαν! Φτάνει πλέον η παραχάραξη της ιστορίας, φτάνει πλέον να αραδιάζετε ένα σωρό ψέματα!

Εσείς είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να μιλάτε για μας, και να μας κατηγορείτε.


Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις