Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ίσως χρειαστούμε ακόμα περισσότερα από την Τρόϊκα

Το ποσό που θα χρειαστούμε ενδέχεται να ξεπεράσει τα 17 δισεκατομμύρια τελικά. Η συμφωνία σύμφωνα με οικονομολόγους πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Ο λόγος είναι ότι αν η συμφωνία καθυστερήσει είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν για τη λειτουργία του κράτους χρήματα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις το ποσό που θα χρειαστούν οι τράπεζες θα είναι γύρω στα έξι - δώδεκα δις ευρώ, ενώ το δημόσιο έλλειμμα θα αγγίξει περίπου τα 4,5 δις ευρώ. Μία κακή όμως διαχείριση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η εν λόγω κυβέρνηση, πολύ πιθανόν να αγγίξει τα επτά δις. Αν υπολογίσουμε μάλιστα πως οι Τροϊκανοί θα μας αναγκάσουν να δεχθούμε περισσότερα χρήματα για σιγουριά, τότε αντιλαμβάνεστε πως το συγκεκριμένο ποσό ανεβαίνει. Όλα αυτά δεν είναι θεωρίες, αλλά επίσημα πρακτικά παρμένα από την Βουλή.

Η εθνική υποδούλωση της πατρίδας μας από τους παγκόσμιους τοκογλύφους είναι προ των πυλών. Το Ε.ΛΑ.Μ. αποτελεί την μοναδική δύναμη ανάσχεσης των εθνομηδενιστικών τους σχεδίων.


Δημοφιλείς αναρτήσεις