Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Δελτίο τύπου (9/8) σχετικά με την δολοφονική επίθεση Τουρκο"κύπριου" στην Πάφο


Μνήμες από άλλες εποχές φέρνει το επεισόδιο και η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε συμπατριώτης μας από ένα «αδελφό» κατά τους πολιτικάντηδές μας, τουρκο«κύπριο».

Ένα περιστατικό, που έρχεται σαν απάντηση προς όλους αυτούς τους υπέρμαχους της Ελληνοτουρκικής φιλίας, που με τόσο πάθος και σθένος εδώ και τόσα χρόνια προσπαθούν να υπερασπιστούν κάτι πλαστό και ανύπαρκτο, που δεν υπάρχει παρά μόνο στα αρρωστημένα μυαλά κάποιων.


Δυστυχώς για όλους αυτούς καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το παραμύθι που με τόσο μόχθο και τόσα χρήματα από εξωτερικό, έχουν χτίσει και προσπαθούν να εμφυτεύσουν στο μυαλό κάθε Έλληνα.

Η επίθεση κατά του συμπατριώτη μας με μαχαίρι, και ο σοβαρός τραυματισμός του στο λαιμό, στέλνει κάποια μηνύματα προς άπαντες, τα οποία πρέπει να λάβουν όλοι σοβαρά υπόψη, και όχι να παραμερίσουν και πάλι το γεγονός σαν να μην συνέβηκε τίποτα.

Προς όλους αυτούς  που ονειρεύονται και διατυμπανίζουν καθημερινώς την ειρηνική συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων με απώτερο σκοπό την ένταξη και αφομοίωσή τους στην κοινωνία, αυτή είναι μια χειροπιαστή απάντηση, ότι ένας Τουρκο«κύπριος» που ζει εδώ και τόσα χρόνια «ειρηνικά» στην Πάφο, ποτέ δεν άλλαξε και δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι εναντίον του άτυχου συμπατριώτη μας.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για άλλη μια φορά, και καλούμε όλο τον κόσμο και τα πολιτικά κόμματα να επαγρυπνούν. Ας μπει επιτέλους φραγμός στην ηλίθια πολιτική που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια, την πολιτική του καλού παιδιού, προσπαθώντας να κάνουμε λυκοφιλίες. Τραβήξτε πίσω τα χέρια, πάρτε τα αναγκαία μέτρα, πριν ο λύκος δαγκώσει...

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις