Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Δελτίο τύπου (30/8/12) για την κινηματογράφηση των αιγοπροβατοτρόφων

Πέραν από τη δεδομένη συμπαράσταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις κινητοποιήσεις των αιγοπροβατοτρόφων, το σημερινό Δελτίο Τύπου έχει ως σκοπό να καταδικάσει το ζήτημα που ήλθε στην επιφάνεια σχετικά με την κινηματογράφηση των συμπατριωτών μας από την Αστυνομία, τόσο στην εκδήλωση των αιγοπροβατοτρόφων αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Επειδή το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι ένα ακόμη κόμμα του «πολιτικού» μάρκετινγκ που «αγωνίζεται» στα τηλεπαράθυρα, αλλά διαδηλώνει το φρόνημα του στον δρόμο, έχει υποστεί και αυτό την τακτική της παράνομης παρακολούθησης από την Αστυνομία. Η καταγραφή των πινακίδων των οχημάτων αυτών που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, οι φωτογραφήσεις, οι βιντεοσκοπήσεις είναι μερικές από τις τακτικές «φακελώματος» που ασκήθηκαν αποδεδειγμένα εναντίον μας.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι όταν αναφέρονται σε εμάς θίγουν της αξίες της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, τα οποία δήθεν κινδυνεύουν από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Όλα αυτά είναι εύηχα ψέματα, καθώς στην πράξη όχι μόνο δεν τα εννοούν, αλλά με την ανοχή (ίσως και τις εντολές) της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, επιτρέπουν σε συγκεκριμένους δημοσίους υπαλλήλους (π.χ. αστυνομικούς) να λειτουργούν αυθαίρετα εναντίον όποιου δεν σκύβει το κεφάλι.

Το μήνυμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) προς τους αιγοπροβατοτρόφους αλλά και στο σύνολο του Κυπριακού Ελληνισμού, είναι να διαδηλώνουν ελεύθερα το φρόνημα τους για να επιτύχουν τα δίκαιά τους και σε καμία περίπτωση να μην πτοούνται από τέτοιες φθηνές τακτικές εκφοβισμού, οι οποίες εκτός από γελοίες είναι και παράνομες.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) 

Δημοφιλείς αναρτήσεις