Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου (28/08) για τον αγώνα των αιγοπροβατοτρόφων


Η ανακοίνωση των αιγοπροβατοτρόφων για τη συνέχεια του αγώνα τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι τη τελική δικαίωση των αιτημάτων τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα του νησιού στέκεται, από την πρώτη μέρα, αλληλέγγυο στα δίκαια των αιγοπροβατοτρόφων και στηρίζει τα δίκαιά τους. 

Η "δίκαιη κοινωνία" που υποσχόταν ο Δημήτρης Χριστόφιας αποδείχθηκε ένα ακόμη προεκλογικό τρικ και έχει, από την πρώτη μέρα εκλογής του, μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ακόμη μία ομάδα συμπατριωτών μας βγήκε στο δρόμο αναζητώντας τα δίκαια του. Ακόμη μία ομάδα συμπατριωτών μας ένοιωσε στο πετσί της, την ανισότητα που επικρατεί στην πατρίδα μας. Την ίδια στιγμή που Τουρκο"κύπριοι" και μετανάστες έχουν καταστεί πολίτες πρώτης κατηγορίας και χρηματοδοτούνται από τη "φιλολαϊκή" κυβέρνηση, γίνονται αποκοπές στους Έλληνες Κύπριους.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά πως είμαστε στο πλάι των αιγοπροβατοτρόφων. Επιζητούμε την ανάπτυξη του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, χαράζοντας μία νέα οικονομική πολιτική που θα αποτελέσει σημαντική πηγή οξυγόνου στο πρόβλημα που ταλανίζει την πατρίδα μας. Παράλληλα, ζητούμε την απόδοση κινήτρων για ανάπτυξη του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα.

Ο Ελληνισμός πρέπει στις δύσκολες αυτές στιγμές να μετατραπεί σε μία αλυσίδα, ενωμένη και αδιαίρετη. Σήμερα είναι οι αιγοπροβατοτρόφοι, αύριο μπορεί να είναι ο δικός σου τομέας. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πλευρά του θα βρίσκεται για πάντα στην πρωτοπορία του αγώνα για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις