Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Εκτός Olympic Games Ελληνίδα για δημοσίευση στο twitter

Θόρυβο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η μεγάλη "αποκάλυψη" των έγκριτων και αντικειμενικών ΜΜΕ, για το "συγκλονιστικό" και άκρως "ρατσιστικό" σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Έγραψε λοιπόν η αθλήτρια ένα ανέκδοτο που αναφέρεται σε μαύρους και έπεσαν όλοι να την πλακώσουν. Ούτε καν προσβλητικό δεν ήταν, αλλά πάλι η political correct συνείδηση έτσι λέει. Ας έλεγε για τους Πόντιους, για τους "τεμπέληδες" Ελλαδίτες. Έστω ας έλεγε για τους Γερμανούς ή τους Πολωνούς. Αλλά όχι, ας μην θίξουμε άλλες φυλές.

Βρήκαν λοιπόν οι πάσης φύσεως και αποχρώσεως αντιρατσιστές να επιτεθούν σε μία 23χρονη αθλήτρια. Δεν τους έφτανε η προσωπική, μέσω διαδικτύου, επίθεση τώρα απέκλεισαν την Βούλα Παπαχρήστου και από τους Olympic Games. Διοργάνωση, η οποία φέτος διεξάγεται στην Αγγλία. Μία χώρα η οποία βαρύνεται με το αίμα εκατομμυρίων αθώων, τη χώρα η οποία ακόμη και σήμερα κατέχει παράνομα και εντελώς αντισυνταγματικά καίριες θέσεις της νήσου, χώρα η οποία παρέσυρε την Ελλάδα σε ένα οδυνηρό εμφύλιο το 1945, χώρα που έδωσε το πράσινο φως στους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, χώρα που το 1955 κρέμασε 18χρονα Ελληνόπουλα που αγωνίζονταν για την Ένωση.

Η υποκρισία στην Ελλάδα πλέον δεν έχει όρια. Στην Ελλάδα του 2012 πρώην αξιωματούχοι, καταχραστές εκατομμυρίων δημόσιου χρήματος βρίσκονται έξω ελεύθεροι και επιβραβεύονται με τον διορισμό τους σε κρατικές θέσεις. Στην ίδια Ελλάδα μία αθλήτρια της οποίας οι κόποι χρόνων επιβραβεύονται με αποκλεισμό γιατί... Γιατί πολύ απλά εξέφρασε - με ανέκδοτο - μία άποψη που "κείται μακράν" από την πολιτικά ορθή της εποχής. Στα πλαίσια του "αντιρατσισμού" και μίας ψεύτικης φιλίας ανάμεσα στους λαούς εξοντώνονται όσοι βαδίζουν ενάντια στο ρεύμα της εποχής. Όσοι κρατάνε ψηλά περήφανα την Ελληνική σημαία, και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς δίνουν την δική τους μάχη, ο καθένας ξεχωριστά να εξυψώσουν τον ελληνισμό. Σε αυτή την σκοτεινή εποχή στην οποία ζούμε έφτασαν κόμματα τα οποία αμφισβητούν τον σφαγιασμό της Σμύρνης και του Πόντου να απαιτούν το κεφάλι της 23χρονης.

Η ώρα όλων σας έρχεται. Μία εθνική ηγεσία θα στείλει εσάς και τα παπαγαλάκια σας εκεί που οφείλετε να είστε. Πίσω από τα υπερπολυτελή πλέον κελιά του Κορυδαλλού. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το σάπιο πολιτικό σας κατεστημένο καταρρέει και παράλληλα μία ανερχόμενη εθνικιστική δύναμη εγείρεται για να γίνει πράξη επιτέλους ο σκοπός μας, για μία πραγματική Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.

Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις