Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Ανταπάντηση στη ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ και το αντικατοχικό ταξιδάκι στην Μύκονο

Στην αντεπίθεση λένε βγήκε η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού για "ανυπόστατες" κατηγορίες μετά την ανακοίνωση του ταξιδιού στην Μύκονο. Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε στους κύριους της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ πως ακροδεξιοί δεν είμαστε, ούτε έχουμε πρόθεση ποτέ να γίνουμε, γιατί για να είσαι ακραίος πρέπει να λες ακραία πράγματα και το να είσαι εναντίον της ομοσπονδίας και κατά της Ελληνοτουρκικής φιλίας κάθε άλλο παρά ακραίο είναι, σε αντίθεση με όσους πιστεύουν το αντίθετο. Δεν είναι δυνατό να χρεωθούμε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, την αμαρτωλή πολιτική κάτω από τις επιταγές της Δύσεως της λεγόμενης σήμερα δεξιάς και κεντροδεξιάς.


Περηφανεύονται μάλιστα ότι παρευρέθηκαν και τίμησαν τις "μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής". Κατ' αρχήν δεν θεωρείται επαρκής τιμή η κατάθεση στέφανου σε μνημείο μία φορά τον χρόνο. Θα τιμούσατε πραγματικά τον αγώνα των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, των νεκρών καταδρομέων και όλων όσων έχυσαν την κάθε ρανίδα του αίματός τους για μία Κύπρο αναπόσπαστο κομμάτι με τον υπόλοιπο ελληνισμό, εάν υιοθετούσατε θέσεις εθνικές και όχι απόψεις οι οποίες εν καιρώ θα φέρουν την πλήρη τουρκοποίηση της νήσου.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά τι ενημερώσατε τη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μήπως αναφέρατε στους φιλοξενούμενούς σας για τη χαλαρή Ομοσπονδία; Αναφέρατε πως λίγους μονάχα παρελθόντους χρόνους υποστηρίξατε το ΝΑΙ στο τρισκαταράτατο Σχέδιο Ανάν;

Αντικατοχικές δεν πραγματοποιούνται με αντιπροσωπείες, αλλά με την νεολαία στη πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στον κατακτητή. Και η διαφορά μας πλέον είναι εμφανής στα μάτια και του κάθε αδαή. Από τη μία η Νεολαία του Νίκου Αναστασιάδη, ανήμερα της τουρκικής εισβολής να διασκεδάζει στη Μύκονο, και από την άλλη το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται σύσσωμο στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλές αντικατοχικές διακοπές!

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις