Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Εγκληματικότητα μαστίζει τα κατεχόμενα - Κλείστε τα οδοφράγματαΔημοσκόπηση δημοσίευσε η τουρκο”κυπριακή” εφημερίδα «Κίπρις» σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ψευδοκράτος με δείγμα 3148 ενηλίκων.Σύμφωνα με τις απαντήσεις των Τουρκο”κυπρίων” το μεγαλύτερο πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των κατεχομένων είναι η εγκληματικότητα, με το ποσοστό να υπερβαίνει κατά πολύ τους μισούς συμμετέχοντες. Στην συνέχεια ακολουθεί η ανεργία, η οικονομική κατάσταση και οι ενδοοικογενειακές σχέσεις, ενώ το Κυπριακό βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης η πλειοψηφία απάντησε πως δεν αισθάνεται και τόσο άνετα όταν κυκλοφορούν μόνοι τα βράδια. Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποτελεί την καλύτερη απάντηση στους πάσης φύσεως και αποχρώσεως πολιτικάντηδες, οι οποίοι διατρανώνουν πως η ασφάλεια θα κυριαρχήσει στα σπίτια μας σε περίπτωση επανένωσης.

Η γραμμή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του ξεκάθαρη. Άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, τα οποία αποτελούν την κύρια πηγή εισόδου στις ελεύθερες περιοχές πρακτόρων, εγκληματιών, και εμπορίας όπλων και ναρκωτικών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις