Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Παρουσία στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στα Καμπιά


Παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στα αποκαλυπτήρια της προτομής, του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, στα Καμπιά, μετά από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε.

Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση όπου υπήρχε πλήθος κόσμου, δεν μπορούσαν να λείψουν και οι καιροσκόποι πολιτικάντηδες, που τρέχουν τέτοιες εκδηλώσεις για ψηφοθηρικούς σκοπούς.


Τώρα ποια σχέση μπορούν να έχουν τα σημερινά κόμματα, που καθημερινά γονατούν και προσκυνούν στις εντολές του εχθρού και των ξένων δυνάμεων επιβολής, με τον Αρχιεπίσκοπο Κυπριανό που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν λύγισε, δεν προσκύνησε και δεν υπέκυψε, δεν μπορεί κανείς να μας απαντήσει.

Σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού, με διάφορες, κατ’ αυτούς βιώσιμες λύσεις,  μιλώντας παράλληλα για ειρηνική συμβίωση και Ελληνοτουρκική φιλία, αδιαφορώντας λόγω δικών τους συμφερόντων για το μέλλον μας που το θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο, απαντάμε με τα ίδια λόγια που απάντησε και τότε ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός:
 “Η Ρωμιοσύνη έν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου. Κανένας δεν ευρέθηκε για να την ιξηλείψη. Κανένας γιατί σσιέπει την πού τάψη ο Θεός μου. Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή όντας ο κόσμος λείψη”

Δημοφιλείς αναρτήσεις