Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Βοήθεια ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με την δημιουργία του φορέα Εθνικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων δυσπραγούντων Ελλήνων συμπατριωτών μας. Αφήνει πίσω τα λόγια και τις κάλπικες υποσχέσεις των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων, και μετατρέπει τα λόγια σε πράξεις, γιατί εμείς δεν συνηθίσαμε να ξεστομίζουμε μεγαλοστομίες.


Ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει πως προχωρεί στη συλλογή παιχνιδιών, ρούχων, τροφίμων και όλων των ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, αφού πολλές οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Διευκρινίζεται ότι η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε ΕΛΛΗΝΕΣ!


Τα πρώτα υλικά, που είχαν μαζευτεί τις προηγούμενες ημέρες έχουν ήδη παραδοθεί σε Ελληνικές οικογένειες που τα είχαν ανάγκη και προσφέραμε, έστω και στο ελάχιστο, λίγες στιγμές ανακούφισης στις εν λόγω οικογένειες!

Η συλλογή των υλικών γίνεται κάθε Παρασκευή, τις ώρες λειτουργίας των πολιτικών γραφείων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, ενώ κάθε Τετάρτη, επίσης τις ώρες λειτουργίας των πολιτικών γραφείων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 96531920.

Ο κάθε ένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την φιλανθρωπική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ προσπάθεια. Η συμβολή όλων μας σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο, είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικά σημαντική, αφού ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει έναν συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη, με προϊόντα τα οποία δεν χρειάζεται.

Τα προϊόντα που μαζεύουμε είναι:
- Τρόφιμα μακράς διαρκείας.
- Είδη ένδυσης.
- Είδη υγιεινής.
- Σχολικά είδη.
- Παιχνίδια.
- Και ότι άλλο δύναται να προσφέρει ο καθένας

Καλούμε επίσης τους συμπατριώτες μας, να μας υποδείξουν δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων, για τις οποίες γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια!

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 96 531920

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά... Αλληλεγγύη στους Έλληνες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις