Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Παρουσία στο ετήσιο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στην Φανερωμένη
Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του  Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στην Λευκωσία στην εκκλησία της Φανερωμένης.

Για άλλη μια φορά σε μνημόσυνο ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της Ελληνικής ιστορίας της Κύπρου παρευρέθηκε και πλήθος πολιτικάντηδων από όλα τα κόμματα. Όπως γνωρίζουμε όλοι, πλησιάζουν εκλογές και τα «λαγωνικά» μυρίστηκαν ψήφους. Γι αυτό έτρεξαν όλοι να πουλήσουν "πατριωτισμό"!

Αμαυρώνουν τα μνημόσυνα των ιερών αγωνιστών του έθνους μας, που χωρίς κανένα δισταγμό, με μόνο γνώμονα τα δίκαια του λαού και της πατρίδας τους, έχυσαν το αίμα τους για την Ελληνικότητά της. Σε αντίθεση φυσικά, με όλους αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα και μας μιλούν για πλαστή Ελληνοτουρκική φιλία, πουλώντας παράλληλα πατριωτισμό, την ίδια μέρα που μπορεί και να έπιναν το καφεδάκι τους στο λιμανάκι της κατεχόμενης Κερύνειας με τους τουρκο"κύπριους" αδερφούς τους.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας ενάντια στον ραγιαδισμό, την υποταγή, ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια που προσπαθούν να μας επιβάλουν. Ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να ξεχάσουμε τις ηρωικές θυσίες των προγόνων μας και να χάσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια για χάρη μιας "βιώσιμης" λύσης του κυπριακού, για χάρη ομοσπονδίας, επειδή αυτό μας επιβάλλουν οι ξένες δυνάμεις.

Έτσι για άλλη μια χρονιά κάναμε το καθήκον μας και τιμήσαμε ένα μεγάλο ήρωα του έθνους μας όπως είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός που με την θυσία του μας αποδεικνύει πως η Ελληνοτουρκική φιλία ούτε στα χαρτιά, ούτε στην φαντασία μπορεί να υπάρξει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις