Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Δεν τα βρίσκουν για τους λαθρομετανάστες και την Μεννόγεια

Aντιφατικές παραμένουν οι απόψεις σε σχέση με την ψήφιση νομοθεσίας που αφορά τη φύλαξη του χώρου κράτησης παράνομων μεταναστών στη Μεννόγεια, καθώς και της αναπομπής της από τον μεγαλό μας ηγέτη (βλέπε Χριστόφια). Οι διαφορετικές απόψεις- προσεγγίσεις του θέματος από το ΑΚΕΛ αλλά και την αντιπολίτευση(βλέπε ΑΝΑΝστασιάδη, Ιωνά κτλ) επανήλθαν και χθες μετά τη συζήτηση της αναπομπής του νόμου από τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας" στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής.Επειδή εμείς λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το θέμα είναι απλό. Δησύ , Ακέλ και λοιποί πολιτικοί τσακώνονται λόγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ συμφερόντων. Οι μεν θέλουν δημόσια φύλαξη για την Μεννόγεια αφού είναι το κράτος και θέλουν να "κανονίσουν" τους ψηφοφόρους τους και οι δε θέλουν ιδιωτική φύλαξη στην Μεννόγεια για να επωφεληθούν συγκεκριμένοι πρωτοκλασάτοι βουλευτές και οι φίλοι τους.

Όταν αυτοί οι κύριοι δεν μπορούν να τα βρούν στο πιο απλό θέμα για την λαθρομετανάστευση λόγω ιδιωτικών συμφερόντων πως περιμένουμε να κάνουν μια αποτελσματική μεταναστευτική πολιτική; Η ακόμα χειρότερα πως μπορούμε να περιμένουμε να λύσουν το Κυπριακό και να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση;

Έλληνα της Κύπρου ως πότε θα ανέχεσαι να γελάει πίσω από την πλάτη σου ο κάθε γραβατωμένος βο(υ)λευταράς. Βγές στο δρόμο μαζί μας και ζήτα όλα αυτά που σου ανήκουν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις