Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Επιμνημόσυνος λόγος - Μιχάλης Ηρακλέους


Πιο κάτω δημοσιεύουμε την επιστολή της συζύγου του Μιχάλη Ηρακλέους, ενός από τα 13 θύματα της φονικής έκρηξης στο Μαρί, όπως αυτή μας την απέστειλε. Ένας ολόκληρος χρόνος και οι ένοχοι για το στυγερό αυτό έγκλημα παραμένουν ατιμώρητοι. Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απατούμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων, ανεξαρτήτου αξιώματος


 
Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει κι' ούτε που το έχουμε αντιληφθεί... ο χρόνος κύλησε βέβαια, αλλά για μας σταμάτησε στις 11.7.11 εκείνη την φοβερή, εφιαλτική, μαύρη μέρα που συγκλόνισε ''σχεδόν'' τους πάντες. Το ρολόι δεν υπάρχει πια... ο χρόνος περνά μαρτυρικά και τυρρανικά... η απουσία σου αβάστακτη. Η απώλεια ενός τόσο ζωντανού και αληθινού ανθρώπου με ψυχή αγνή σαν αγγέλου. Πάντα πρόθυμος και καλοσυνάτος... σε χαρακτήριζε πάντα η καλοσύνη σου, το χιούμορ που ποτέ δεν σου έλειπε και πάντα μ' εκείνο το γλυκό υπέροχο χαμόγελό σου.
Έδινες τα πάντα για την οικογένειά σου, για τους αγαπημένους σου γιούς, πάντα με αφοσίωση. Καλός και σπάνιος σύζυγος, πατέρας, αδελφός. Ένα μεγάλο κενό και ένα μεγάλο γιατί, θα είναι χαραγμένο για πάντα στις καρδιές μας για τον τόσο αναπάντεχο και πρόωρο χαμό σου.

Μας λείπεις πολύ... μπορεί να μην είσαι ορατός ανάμεσά μας, αλλά είσαι πολύ ζωντανός στην σκέψη και στην καρδιά μας. Η γλυκιά και υπέροχη φωνή σου πάντα θα αντηχά στ΄αυτιά μας σαν γλυκιά μελωδία.

Είμαι σίγουρη πως είσαι πάντα κοντά μας κι΄ας μην σε βλέπουμε...

Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας...
Η σύζυγός σου Μαρία και οι γιοί σου Σόλωνας και Άντης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις