Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Έβαλαν λουκέτο σε Κινέζες που έμεναν και ''δούλευαν'' παράνομα στη χώρα!!Λουκέτο σε ακόμα ένα «άντρο» του αγοραίου έρωτα έβαλε η Αστυνομία στη Λευκωσία. Κατόπιν επιχείρησης με τη συνήθη πρακτική των φωτοτυπημένων χαρτονομισμάτων τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας συνέλαβαν δύο Κινέζες οι οποίοι μετέτρεψαν το διαμέρισμα που έμεναν σε οίκο ανοχής. Οι δύο αλλοδαπές οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την οκταήμερη προφυλάκισή τους.

Κατόπιν ανώνυμης πληροφορίας που αξιολογήθηκε το διαμέρισμα των δύο γυναικών από την Κίνα τέθηκε υπό παρακολούθηση για αρκετές ημέρες. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο ύποπτες κοπέλες επιδίδονταν σε άγρα πελατών με σκοπό την πορνεία σε παρακείμενους δρόμους. Κατά την παρακολούθηση θεάθηκαν αρκετοί άνδρες να τις ακολουθούν και να καταλήγουν στο διαμέρισμά τους.

Προχθές, η Αστυνομία έστησε την επιχείρησή της και υπό κάλυψη αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη επισκέφθηκε το διαμέρισμα των Κινέζων γυναικών. Οι δύο ύποπτες σύμφωνα πάντοτε με τη μαρτυρία της Αστυνομίας ζήτησαν από τον «πελάτη» το ποσό των 60 ευρώ συνολικά για να έλθουν σε σεξουαλική επαφή και οι δύο μαζί του. Ο υπό κάλυψη αστυνομικός στη βάση οδηγιών παρέδωσε τρία χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία ήταν «σημαδεμένα» αφού είχαν φωτοτυπηθεί.

Οι ύποπτες τον οδήγησαν σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και η μια από αυτές αφαίρεσε τα ρούχα της εντελώς και η δεύτερη έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Αμέσως, ο αστυνομικός αποκάλυψε την αστυνομική ταυτότητά του και τις πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη για το αυτόφωρο αδίκημα της διατήρησης οίκου ανοχής.

ΤΟΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ Ο υπό κάλυψη αστυνομικός επιχείρησε να ξεκλειδώσει την κύρια είσοδο του διαμερίσματος με σκοπό να εισέλθουν οι συνάδελφοί του, αλλά παρεμποδίστηκε από τις δύο ύποπτες οι οποίες τον τραβούσαν με τα χέρια τους προς τα πίσω. Τελικά, τα υπόλοιπα μέλη της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση πέτυχαν την είσοδο στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την κύρια είσοδο.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των 1472 ευρώ, 320 κινέζικα γιεν, 55 δολάρια Αμερικής, 640 συσκευασμένα προφυλακτικά, δύο χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορες σημειώσεις με ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!! Κατόπιν εξετάσεων φάνηκε ότι η μια ύποπτη βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο από τις 16 Μαΐου 2012, αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για την παροχή πολιτικού ασύλου. Παράλληλα, η δεύτερη φαίνεται ότι απελάθηκε από τη Δημοκρατία στις 23 Μαρτίου 2009.

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» Σε θεληματικές τους καταθέσεις οι δύο Κινέζες φέρεται να παραδέχθηκαν ότι τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκουν από μόνες τους πελάτες και προσφέρουν σεξ, μασάζ και σεξουαλικές περιπτύξεις έναντι αμοιβής. Η ταρίφα για τις υπηρεσίες τους ήταν σύμφωνα με την Αστυνομία το ποσό των 30 ευρώ για τον κάθε ένα πελάτη, ενώ στις περιπτώσεις που η απαίτηση των πελατών ήταν να ικανοποιούνταν και από τις δύο το κόστος ανέβαινε στα 60 ευρώ. Μέσω της επιστημονικής εξέτασης των τεκμηρίων θα αναζητηθεί μαρτυρία σχετικά με το πελατολόγιο των υπόπτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις