Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Και νέα κωλοτούμπα από το ΕΥΡΩΚΟ


Την υποψηφιότητα Αναστασιάδη σκέφτεται να υποστηρίξει το «πατριωτικό», μα πάνω από όλα «ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ» Ευρω.Κο, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε, σε μια φαντασμαγορική επίδειξη ακροβατικών ικανοτήτων,   ο κωλοτούμπας  πρόεδρός τους, κ. Συλλούρης, γίνεται σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση, μετά το ουσιαστικό ναυάγιο των προσπαθειών για την εξεύρεση υποψηφίου στον ενδιάμεσο χώρο", ενώ ανέφερε ότι "θα υπάρξει και άλλη συνάντηση".


Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, το Ευρω.Κο. συμφωνούσε για κοινό υποψήφιο με τον πολυδιαφημισμένο ενδιάμεσο χώρο, ο οποίος έθετε ως θέση του στο Κυπριακό την λύση ομοσπονδίας με σωστό όμως περιεχόμενο, όπως διατυμπάνιζαν.

Μετά από έντονη διαμαρτυρία κεντρικών μελών του, και προ του φάσματος να αποχωρήσουν αρκετά μέλη του, το ΕΥΡΩΚΟ άλλαξε γραμμή πλεύσης, και τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την λύση ομοσπονδίας, αλλά στηρίζει την προσπάθεια επειδή όπως τόνισε στηρίζεται στο σωστό (;) περιεχόμενο.

Λίγους μήνες μετά, το ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ (;) κόμμα του Ευρω.Κο. αποφάσισε να αλλάξει και πάλι προτιμήσεις, και σκέφτεται πλέον να στηρίξει τον ταγό και μεγάλο υπέρμαχο της ομοσπονδίας, Νίκο Ανα(ν)στασιάδη. 

Βλέπουμε τον κ. Συλλούρη να μας δικαιώνει για ακόμα μια φορά, αφού για την δύναμη της καρέκλας κάνει  τα πάντα, ξεπουλώντας το οτιδήποτε με σκοπό να αναρριχηθεί στην εξουσία. Βλέπουμε να μετατρέπεται σε ένα άλλο ΔΗΚΟ, που ως γνωστό πάει όπου φυσά ο άνεμος, φτάνει να είναι στην εξουσία.

Εμείς να δώσουμε μια συμβουλή στους κύριους του Ευρωπαϊκού Κόμματος. Οι πολλές κωλοτούμπες φέρνουν ζαλάδες, και οι ζαλάδες πτώσεις. Γι' αυτό με μέτρο …

Δημοφιλείς αναρτήσεις