Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Ανταπόκριση από την διαμαρτυρία των δυσπραγούντων πολιτών


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε χθες το πρωί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας δυσπραγούντων πολιτών, των οποίων η βουλή έκρινε σωστό πως πρέπει να προχωρήσει με αποκοπές των επιδομάτων τους. 

Η δυναμική παρουσία των μελών μας, χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους. Διά του λόγου το αληθές, η πιο κάτω φωτογραφία.


Όλοι αυτοί οι βουλευτές που ψηφίζουν τις αποκοπές, είναι αυτοί  που κατάντησαν όλους εμάς πολίτες 3ης κατηγορίας, που μας κατάντησαν ξένους στον ίδιο μας τον τόπο.

Είναι αυτοί που υπερψηφίζουν να δίνονται τεράστια επιδόματα στους αλλοδαπούς, μετατρέποντας την Κύπρο μας σε «γη της επαγγελίας» για όλους αυτούς, προσελκύοντας έτσι ακόμη περισσότερους. Και για όσους δεν το ανέχονται αυτό, έχουν την απάντηση έτοιμη! Τους αποκαλούν ρατσιστές, με την δικαιολογία ότι όλοι αυτοί πεινάνε. Εμείς ερωτούμε, τελικά ποιοι πεινάνε; Αυτοί ή τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας;

Είναι αυτοί που υπερψηφίζουν, να παραχωρούνται τεράστια υπερδικαιώματα στα «αδέλφια» μας τους Τούρκο«κύπριους», στο όνομα μιας ψεύτικης ελληνοτουρκικής φιλίας, δίνοντας παράλληλα σε εμάς τα δικαιώματα της μειονότητας στον ίδιο μας τον τόπο. Και όλοι αυτοί που τα ψηφίζουν, τα εγκρίνουν με την δικαιολογία του παραγκωνισμού των Τουρκο«κυπρίων».  Τελικά ποιοι είναι παραγκωνισμένοι; Αυτοί ή ο λαός μας;

Όλοι αυτοί, οι κυβερνώντες και οι βουλευτές, που εγκρίνουν όλα αυτά, και δήθεν νοιάζονται για τον λαό μας, τους θέτουμε μια πολύ απλή ερώτηση, και την αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Γιατί δεν αποκόπτουν από τις δικές τους τεράστιες απολαβές, και γιατί δεν μειώνουν τις κομματικές χορηγίες. Τι έχουν να μας πουν για τα 85 οχήματα πολυτελείας που πήραν για να καλυφθούν οι «δήθεν» ανάγκες τις Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε.; 

Την ίδια στιγμή πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, σε πολλές δε των περιπτώσεων δεν μπορούν να προσφέρουν μέχρι και φαγητό στα παιδιά τους, την ίδια στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται ραγδαία.

Τέλος καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει δυναμικά τις διαμαρτυρίες γιατί μόνο έτσι θα νικήσει και θα κερδίσει όλα όσα δικαιούται, απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που λειτουργά με γνώμονα και μόνο την καρέκλα της εξουσίας. Εμείς, σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαβεβαιώνουμε ότι  θα είμαστε στο πλευρό των συμπατριωτών μας, γιατί εμείς δεν μένουμε στα λόγια αλλά όσα λέμε τα μετουσιώνουμε σε πράξεις.


Δημοφιλείς αναρτήσεις