Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Ομιλία Μετώπου Νεολαίας στην εκδήλωση κατά των ψευδοπολιτικών προσφύγων στην ΔροσιάΤρεις χιλιάδες χρόνοι παρήλθαν από την πρώτη παρουσία ελληνικών ψυχών στην Κύπρο. Τρεις χιλιάδες χρόνοι, και η νήσος βρίσκεται υπό κατοχή. Όχι η μισή, όπως διατρανώνουν τα παπαγαλάκια των παλαιών κομμάτων. Ολόκληρη. Η μισή από τους Τούρκους και η άλλη μισή από τους λαθρομετανάστες. Η παράνομη μετανάστευση έχει μετουσιωθεί σε ένα σύγχρονο Δούρειο Ίππο, που απειλεί να αλλάξει την δημογραφική κατάσταση της νήσου, και να καταστήσει τους Έλληνες Κύπριους μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.


Η Κύπρος είχε πολλές φορές κατακτηθεί από εισβολείς. Αμέτρητα ξένα τάγματα την διέσχισαν. Τα στίφη των βαρβάρων ήταν διαφορετικά, αμέτρητες φυλές σάλπαραν για την όμορφη νήσο που η καρδία της χτυπάει εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνους ελληνικά. Μία υπερούσια όμως δύναμη αποσείσε τους επίβουλους εχθρούς. Γιατί πολύ απλά οι κάτοικοι των παρελθόντων γενεών είχαν ισχυρό ψυχικό και πνευματικό σθένος.  Στα ενδόμυχά τους παρέμενε άσβεστος ο ακατάλυτος πυρσός που ακτινοβολούσε το φλογερό ιδεώδες του ελληνισμού. Αντιμετώπισαν τους κατακτητές με την δύναμη της ψυχής. Στάθηκαν όρθιοι, έμειναν ασυμβίβαστοι, περήφανοι και νικητές.

Και σήμερα ένας νέος εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών. Αθόρυβα, αναίμακτα, δίχως πάνοπλες οπλιτικές φάλαγγες, δίχως πολύχρωμα λάβαρα, δίχως θορυβώδεις σάλπιγγες. Μία ισχυρή βόμβα στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποτελεί πρωτίστως πρόβλημα εθνικό, κοινωνικό, δημογραφικό και οικονομικό. Προβλήματα όπως η ανεργία, η εγκληματικότητα και η γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας. Η καταστροφή του εθνικού μας κορμού πλήττει καίρια την κοινωνική ειρήνη λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης των ξένων εγκληματικών συμμοριών, απειλεί την θρησκευτική μας ταυτότητα με χιλιάδες μουσουλμάνους, θέτει σε κίνδυνο την παιδεία με εκατοντάδες αλλοδαπούς που δεν ξέρουν λέξη ελληνικά να συνυπάρχουν υποχρεωτικά με τους Κύπριους μαθητές και στην ουσία καταστρέφουν κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής.

Πλέον η πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον του πιο σοβαρού αφανιστικού κινδύνου. Όλες αυτές οι ενέργειες σε συνδυασμό με την νωχελικότητα και ανεκτικότητα τους κράτους μας στην αθρόα διείσδυση λαθρομεταναστών, το έχουν καταστήσει πλέον ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Μέσα σε λίγα χρόνια εκτός της οικονομικής μας υποδούλωσης, θα επέλθει και το βιολογικό τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού. Η οποιαδήποτε αλλοίωση της εθνοφυλετικής μας σύστασης σε συνδυασμό με την θλιβερή υπογεννητικότητα που μαστίζει το έθνος, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια καινούργια εθνική τραγωδία. Αυτή μακροπρόθεσμα, σε διάστημα μίας μονάχα γενεάς, θα είναι πολύ χειρότερη από όλες τις εθνικές ήττες και καταστροφές.

Την ίδια όμως στιγμή τα κόμματα κωφεύουν. Κλείνουν τα μάτια και δεν αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό ζήτημα. Αυτοί που διαιωνίζουν το πρόβλημα είναι οι ίδιοι που σήμερα μας λοιδορούν, που στήνουν προπαγάνδες εναντίον μας, είναι οι ίδιοι που στήνουν παιγνίδια στην πλάτη του λαού. Πλέον όμως η τακτική τους αλλάζει. Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει εφαλτήριο για φωνές από τους πάσης φύσεως πολιτικάντηδες. Οι προεδρικές εκλογές σε λιγότερο από ένα χρόνο θα τους στείλουν στα μικρόφωνα των διεφθαρμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αναφωνόντας πύρινους λόγους. Γυρίστε τους την πλάτη, το μόνο που επιζητούν είναι η ψήφος σας.

Αγνόησε τους όλους αυτούς, και άνοιξε τα μάτια σου. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και ψηφοθηρικές εκδηλώσεις βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του λαού για εθνική αναγέννηση και κοινωνική ανασυγκρότηση. Εμείς θα είμαστε για πάντα εκεί. Σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε κάθε πλατεία της νήσου υπερασπίζοντας τα δίκαιά μας, τα δίκαιά σας.

Οι θέσεις μας είναι συγκεκριμένες και ξεκάθαρες. Το κράτος πρέπει άμεσα να λάβει κατασταλτικά μέτρα για την διαφύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας, των οδοφραγμάτων και ολόκληρης της πράσινης γραμμής, περιοχές οι οποίες αποτελούν την κύρια πηγή εισόδου για τους παράνομους μετανάστες. Την ίδια στιγμή η αστυνομία οφείλει να συντονίσει ειδικό σχεδιασμό επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας. Παράλληλα, απαιτούμε τη δημιουργία ειδικών χώρων στέγασης για τους αιτητές πολιτικού ασύλου όπου ταυτόχρονα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου μέχρι την εξέταση της υπόθεσής τους. Με την ενέργεια αυτή θα μειωθούν στο ελάχιστο τα επιδόματα προς τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους αιτητές πολιτικού ασύλου προσφέροντας στα κρατικά ταμεία μία βαθιά ανάσα εν καιρώ παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Όσον αφορά τους κοινοτικούς μετανάστες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητά τον καθορισμό ανώτατου αριθμού που θα μπορεί να βρίσκεται στην Κύπρο, ανάλογα με τις ανάγκες της οικονομίας μας.
                                                                                                                   
Σήμερα είμαστε κάποιες εκατοντάδες. Κάποιες εκατοντάδες αρκούν για να τσακίσουμε το σάπιο πολιτικό τους κατεστημένο. Με φάρο τους ήρωές μας και χωρίς καμία διάθεση σύγκρισης με τα θαυμαστά έργα των προγόνων μας, δίνουμε την δική μας μάχη και όσο περνά ο καιρός γινόμαστε ακόμη περισσότεροι. Οι φωνές μας εγείρουν περισσότερες συνειδήσεις, τα λάβαρά μας ανεμίζουν παντού. Περήφανοι νέοι και νέες φέρουν στο στήθος το Σύμβολό μας και στην πλάτη ένα ακρώνυμο που κάνει ένα ολόκληρο σύστημα να τρέμει από φόβο.

Το μήνυμα έχει περάσει. Οι επιστρατευτικές σάλπιγγες ήχησαν. Ώρα να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία της ιστορίας, μετατρέποντας άβουλα όντα σε αρματηλάτες της ανθρώπινης μοίρας. Ώρα να περάσεις στην αντεπίθεση. Ο κάθε ένας από εμάς βρίσκει την θέση του στα τείχη, στο κάστρο της ψυχής του, στις πολεμίστρες του Έθνους εκτελώντας το καθήκον του προς την Φυλή μας και την Ιστορία. Στις τάξεις μας δεν κυριαρχούν κενά λόγια πολιτικάντηδων, αλλά ανδρώνονται ψυχές με πνεύμα θυσίας. Τα λάβαρά μας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον εχθρό, η αρχαία ελληνική ασπίδα και το σπαθί υποδηλώνει την θέληση για μάχη μέχρις εσχάτων.

Και εμείς οι εθνικιστές ερχόμαστε, φέρνουμε μαζί μας ξεχασμένες Αξίες και Ιδανικά. Αίμα, τιμή, έθνος, φυλή. Και θα συνεχίσουμε να Υπάρχουμε. Δεν υποχωρούμε, μονάχα Αγωνιζόμαστε.


Σωτήρης Ι.
Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις