Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι


Λίγες μέρες πριν την 20ή Ιουλίου και οι Τούρκοι για ακόμη μία χρονιά ετοιμάζονται για την μεγάλη "εορτή" στην κατεχόμενη Κύπρο. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από αύριο 19 Ιουλίου με ρίψη χαιρετιστήριων βολών και διάγγελμα του παράνομου προέδρου Ντερβίς Έρογλου.


Το κακόγουστο αυτό πανηγύρι θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 20 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Το παρόν τους θα δώσουν και αντιπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα πως επιθυμούν την παγίωση της κατοχής και εν καιρώ την πλήρη τουρκοποίηση της νήσου.


Την ίδια στιγμή η "πατριωτική" οργάνωση ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ., νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, διοργανώνει κρουαζιέρα στην Μύκονο. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στους νεολαίους του Δημοκρατικού Συναγερμού καλό αντικατοχικό αγώνα στα καζίνο του πλοίου. Είμαστε σίγουροι πως με τέτοιες ενέργειες το "πατριωτικό" κόμμα της νήσου θα αποδιώξει την λήθη από τους νέους μας. Όχι πως περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από την παράταξη του Νίκου Αναστασιάδη, από την παράταξη του ΝΑΙ, από την παράταξη της χαλαρής Ομοσπονδίας.

Στις 20 Ιουλίου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται στην τοποθεσία που ορίζει η μέρα. Στο οδόφραγμα της ντροπής, στο οδόφραγμα το οποίο καθημερινά διέρχονται χιλιάδες συμπατριώτες μας, κάνοντας τουρισμό στα ίδια τους τα χώματα. 

Καλούμε όσους από εσάς έχετε υψηλά το αίσθημα της ευθύνης και αδιαφορείτε για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να βρεθείτε, την Παρασκευή, στις 20.00 στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Για να δείξουμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς πως υπάρχουν Έλληνες που ακόμη δεν έχουν ξεχάσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις