Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Πολίτες πρώτης κατηγορίας και στην τροχαία οι Τ/"κ" και οι αλλοδαποίΥπεράνω νόμων φέρεται να είναι οι Τουρκο"κύπριοι" και οι αλλοδαποί στην νήσο των θαυμάτων. Οι συγκεκριμένοι, λοιπόν, σε περίπτωση καταγγελίας για τροχαίες παραβάσεις δεν τιμωρούνται με βαθμούς ποινής λόγω κενών στην νομοθεσία. Ο λόγος; Οι άδειες οδήγησής τους υπόκεινται σε άλλα "κράτη" με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι αστυνομικοί να τους τιμωρήσουν. Έχουν δηλαδή το ελεύθερο να κινούνται παράνομα, χωρίς όμως να φοβούνται οποιαδήποτε ποινή.

Στην Κύπρο του 2012 πολίτες πρώτης κατηγορίας θεωρούνται οι Τουρκο"κύπριοι", οι συνεργάτες των Τούρκων εισβολέων και παράνομοι καταχραστές των περιουσιών μας. Παράλληλα, μαζί τους οι διάφοροι αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας καταστρέφοντας τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και στην ουσία διαλύοντας κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. 

Και ερωτούμε εμείς από την πλευρά μας ποιοι είναι αυτοί που δεν τηρούν το Σύνταγμα; Σύμφωνα με το άρθρο 28 παράγραφος 1 «Πάντες είναι ίσοι έναντι του Νόμου, της διοικήσεως και της δικαιοσύνης και δικαιούνται να τύχουν ίσης προστασίας και μεταχειρίσεως». Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν θίγεται κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα, γιατί πολύ απλά όλα αυτά γίνονται στην πλάτη του Ελληνικού Κυπριακού λαού και όχι κάποιου ξένου ώστε να επέμβουν ως "σωτήρες" και "αυτόκλητοι προστάτες"
οι διάφορες ΜΚΟ, που υπερασπίζονται τα "δικαιώματα" των Τουρκο"κυπρίων" και των "κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών" εις βάρος του λαού μας.


Ε.ΛΑ.Μ. για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση

Δημοφιλείς αναρτήσεις