Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Κύπριος πρώην υπουργός εμπλέκεται στο σκάνδαλο Τζοχατζόπουλου

Συνέχεια δείχνει να έχει η πολύκροτη ιστορία με τον Άκη Τζοχατζόπουλο και τις περίφημες μίζες που εισέπραττε αυτός και τα κοντινά του πρόσωπα από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Το γεγονός αυτό έχει «ταρακουνήσει» την ελληνική κοινωνία. Εμείς, ως Έλληνες Εθνικιστές δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε εκπλαγεί από τη συγκεκριμένη ιστορία. Η δραστηριότητα αυτή ποικίλλει στην ελλαδική και κυπριακή κοινωνία. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε, ήταν η αποκάλυψη ενός από τους ιστούς του σάπιου αυτού κατεστημένου εν καιρώ συστημικής κυβέρνησης.


Τις τελευταίες μέρες μετά την ανάκριση του Νίκου Ζήγρα, ξαδέρφου του Άκη Τζοχατζόπουλου, ο ιστός φαίνεται να φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Σύμφωνα με την μαρτυρία του Ζήγρα στην υπόθεση εμπλέκεται και ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κληρίδη, Ντίνος Μιχαηλίδης. Ο κύριος Ζήγρας χαρακτήρισε τον κ. Μιχαηλίδη ως ιθύνοντα νου και ηθικό αυτουργό του ξεπλύματος μαύρου δημόσιου χρήματος. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την αποκάλυψη του www.elamcy.com με πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να ευχαριστεί ένα Άκη για όλα όσα έχει κάνει. ("Ευχαριστώ για όλα Άκη ...")

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρόμαστε που επιτέλους το πέπλο της διασπάθισης δημόσιου χρήματος που άρχισε να καλύπτει τον Ελληνισμό από τους χρόνους της μεταπολίτευσης, αρχίζει να ξεσκεπάζεται. Γνωρίζουμε όμως πως όλα αυτά είναι ένα μηδενικό απέναντι στο ότι έγινε. Πίσω από τα κάγκελα δεν πρέπει να βρεθεί μονάχα ο Άκης Τζοχατζόπουλος αλλά και όλοι οι νεόπλουτοι, οι οποίοι έχτισαν πολιτικές καριέρες στην πλάτη του ελληνικού λαού.
Ως κίνημα εθνικό και λαϊκό απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές να επιδείξουν μηδενική ανοχή σε όλους όσους διασπάθισαν δημόσιο χρήμα ανεξαρτήτως αξιώματος. Ζητούμε την άμεση σύλληψή τους και την δήμευση των περιουσιών τους. Πλέον, με το μοναδικό ελλαδικό εθνικιστικό κόμμα να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο, είμαστε σίγουροι πως οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες θα περάσουν στιγμές αγωνίας για το μέλλον τους. Με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στα έδρανα της Βουλής, τα κάγκελα της φυλακής φαντάζουν πολύ κοντά για όσους πρόδωσαν τον ιδρώτα και το αίμα του λαού.
Την ίδια αντιμετώπιση υποσχόμαστε σε όλους τους κατ' επαγγελματίες συκοφάντες μας, την μέρα που τα έδρανα του κυπριακού κοινοβουλίου θα τραντάξουν από την παρουσία των Εθνικιστών. Προς το παρόν θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στον δρόμο μέχρι η γαλανόλευκη να κυματίσει στην κατεχόμενη Κερύνεια και την σκλαβωμένη Αμμόχωστο, μέχρι την τελική νίκη.

Σωτήρης  Ι.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις