Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Παραθέτουμε την απάντηση που δημοσίευσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή , αναφορικά με τις δηλώσεις Χριστόφια για την επέτειο της 15ης Ιουλίου '74. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βλέπει τους σημερινούς εχθρούς της Κύπρου στην Χούντα και την ΕΟΚΑ Β' είναι ένας από τους πολλούς λόγους που όλοι, πλην του ΑΚΕΛ, τον χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο Πρόεδρο μετά την εισβολή.

Εμείς θα δώσουμε την απάντησή μας στον "κ. Πρόεδρο" και τους αδελφούς του Τουρκο"κυπρίους" την 20ή Ιουλίου και ώρα 20:00 στην ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ - ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ εκδήλωση που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), στην οποία θα είναι παρόντες και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ βουλευτές.


xagr.net :

Δηλώσεις με αποδέκτες σε Ελλάδα (την Χρυσή Αυγή) και Κύπρο (το ΕΛΑΜ) έκανε ο αγγλο-αμερικανο-κομμουνιστής (και νυν πρόεδρος της ΕΕ!) Χριστόφιας, επ’ ευκαιρία της επετείου του εθνικού κινήματος του αειμνήστου αγωνιστή Νικολάου Σαμψών κατά του ανθενωτικού μακαριακού καθεστώτος. Ιδού τι δήλωσε ο προκλητικός μαρξιστής made in UK-USA, που διαισθάνεται ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος και ο θρίαμβος των εθνικιστών:
«Η σημερινή μέρα είναι μέρα απότισης τιμής στους ανθρώπους, οι οποίοι όρθωσαν το στήθος τους στα τανκς της Χούντας και στα καλάσνικοφ της ΕΟΚΑ 'Β. Είναι μέρα άντλησης διδαγμάτων, είναι μέρα που υποβάλλει και επιβάλλει συνεχή επαγρύπνηση και συνεχή αγώνα για υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών. Αναβιώνουν και σήμερα φαινόμενα φασιστικής νοοτροπίας. Είναι ανάγκη να αποκρουστούν και να απομονωθούν».
Την απάντηση που πρέπει σ’ αυτόν -και τους ομοίους του-, την πήρε από τους Ελλαδίτες προ μηνός. Προσεχώς θα την πάρει κι από τους Κυπρίους αδελφούς μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις