Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Λειτουργία τζαμιού στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί!!

Με αφορμή την επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο του Διευθυντή Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας,  ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του και ζήτησε από την κυβέρνηση Ερντογάν να ''υπερασπιστεί τα δικαιώματα των αδερφών μας στη Θράκη'' αλλά και τη λειτουργία τζαμιού στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, 0 πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε ''ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων όταν επισκέφθηκε το Πατριαρχείο στο Φανάρι και αναφέρθηκε για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής την ώρα που υπάρχουν πληγές των ομοεθνών μας, που ματώνουν. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Όσοι ασχολούνται για να δώσουν τα δικαιώματα των μειονοτήτων ας δώσουν την προσοχή τους στα αδέλφια μας στη Δυτική Θράκη και να ακούσουν τις κραυγές αγωνίας τους''. 

O Mπαχτσελί κάλεσε να ανοίξει και το τζαμί Ισχάκ Πασά της Θεσσαλονίκης! 

''Όσοι προσπαθούν και εργάζονται για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δηλάδη το AKP ας επουλώσουν κάποιες πληγές και ας προσπαθήσουν να επαναλειτουργήσει το τζαμί Ισχάκ Πασά το οποίο είναι κληρονομιά των προγόνων μας. Είναι ντροπή οι ομοεθνείς μας που ζουν στη Θεσσαλονίκη να προσεύχονται σε χώρους στα υπόγεια''.

Όλα αυτά συμβαίνουν 10 μέρες μετά την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου στη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη μας και με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης που για ακόμη μια φορά δείχνει τις εθνοπροδοτικές της διαθέσεις.


Δημοφιλείς αναρτήσεις