Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την δράση της Χρυσής ΑυγήςΠλήρης η συμφωνία τους με το εγχώριο καθεστώς, δημοσιογραφικό και πολιτικό. Η προφανής αιτία για την ενόχλησή τους είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που θέλει να παλέψει για τα δικαιώματα των Ελλήνων και δεν είναι «συνεταιράκι» της Τουρκίας. Έχει αξία, λοιπόν, το πώς τα τουρκικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν μέχρι και τις ίδιες λέξεις όταν αναφέρονται στην δράση της Χρυσής Αυγής.

Για «ρατσιστική αιμοδοσία» έκανε λόγο το CNN Turk και μπορεί κανείς εύκολα να κάνει την σύγκριση με τα αντίστοιχα ελλαδικά δημοσιεύματα που σχολιάσαμε εδώ. Όσον αφορά το κοινωνικό κατάστημα που ήδη λειτουργεί και τα άλλα αντίστοιχα που συντόμως θα εγκαινιάσει η Χρυσή Αυγή, γίνεται λόγος για «ρατσιστικό σούπερ μάρκετ» από την εφημερίδα Birlik.
Οι Τούρκοι για άλλη μία φορά στο πλευρό των «ελλήνων προοδευτικών», γεγονός που δεν μας προκαλεί έκπληξη, τουναντίον. Αν πάντως ξαφνικά οι Τούρκοι έγιναν «αντιρατσιστές» θα τους πούμε την αντίστοιχη προτροπή που λέμε και στους εγχώριους «προοδευτικούς». Ας πάρουν πίσω τους εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες που μας προωθούν, νύχτα από ξηρά και θάλασσα, τηρώντας στο έπακρο το δόγμα Οζάλ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις