Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου (24/7) για τις δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια

Άλλα προβλήματα δεν φαίνεται να έχει η χώρα. Την ίδια ώρα που η Τρόικα έχει μπει για τα καλά στα ενδότερα της χώρας, 30.000 συμπατριώτες μας είναι άνεργοι και απέναντι στο κατεχόμενο τμήμα της νήσου βρίσκονται χιλιάδες πάνοπλοι Τούρκοι στρατιώτες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφώνησε λόγο για τη "μάστιγα" του εθνικισμού.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι το δεύτερο που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Το έχουν βέβαια και οι μέρες. Μέσα του Ιουλίου οι απανταχού "κομμουνιστές" και ψευτοδημοκράτες ωρύονται και σχίζουν τα ιμάτιά τους κατά των αληθινών Εθνικιστών και πατριωτών.

Μας λέει μάλιστα ο κύριος Χριστόφιας "ότι η μονιμοποίηση της διχοτόμησης θα συνιστούσε νίκη του σοβινισμού, του εθνικισμού και των προαγωγών τους". 

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κύριε Χριστόφια η λύση που θα μονιμοποιήσει την κατοχή είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, η οποία εν καιρώ θα φέρει την πλήρη τουρκοποίηση ολόκληρης της νήσου. Νίκη για τους απανταχού Έλληνες Εθνικιστές είναι η απελευθέρωση κάθε κομματιού κατεχόμενης ελληνικής γης. Νίκη για εμάς θα είναι μία αληθινή Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση, η οποία θα μετατρέψει το έθνος μας σε μία μεγάλη περιφερειακή δύναμη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είχε εξ' αρχής εκφράσει τις θέσεις και τις απόψεις του για το κυπριακό πρόβλημα, απόψεις οι οποίες συνιστούν θέσεις ενός σοβαρού κράτους το οποίο βρίσκεται υπό κατοχή. Οι θέσεις μας δεν δίνουν "γην και ύδωρ" στους Τούρκους και στις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις, αλλά αντιθέτως στέλνουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν ξεπουλιόμαστε και δεν παραδίδουμε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης. Στον αντίποδα, εσύ και η κυβέρνηση σου, μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα εξουσίας, δεν έχετε το θάρρος να αναλύσετε στον λαό τι πραγματικά διαπραγματεύεστε. Να είστε σίγουροι όμως πως ότι σχέδιο και να φέρετε, ένα ισχυρό ΟΧΙ σαν το όχι του 2004 θα ακουστεί ξανά πιο δυνατά, πιο ελληνικά.

Όσο για την βία που αναφέρεστε, απλά να σας πούμε ότι σε αυτά τα μονοπάτια έφεραν την Κύπρο οι ψευτοδημοκράτες, οι οποίοι με το μανδύα της Δημοκρατίας, δίωξαν τους Εθνικιστές και κάθε τι Ελληνικό. Όπως για παράδειγμα σήμερα κύριε Χριστόφια βία ασκούν εντολοδόχοι σου αστυνομικοί, που παράνομα και εντελώς παράτυπα ραντίζουν με χημικά ειρηνικές εκδηλώσεις επειδή απλά διαμαρτύρονται για ένα έγκλημα στο οποίο ήσασταν ένας από τους κύριους υπαίτιους.

Ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της Κύπρου φέρει η μεταπολίτευση του Ελλαδικού Κράτους και οι λανθασμένοι χειρισμοί των εκάστοτε κυβερνόντων στην Κύπρο, και όχι οι Εθνικιστές, όπως έμαθαν όλοι να παπαγαλίζουν. Και εμείς ερωτούμε, γιατί εδώ και τόσα χρόνια και ο φάκελος της Κύπρου παραμένει ερμητικά κλειστός; 

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις