Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

«Θάβουν» την είδηση της σύλληψης των 2 μαφιόζων αναρχοκομμουνιστών τα καθεστωτικά ΜΜΕΓια να προστατεύσουν το μύθο του «ήθους της αριστεράς»… 

Όσο πιο χαμηλά γίνεται κρατούν τα ΜΜΕ τη σύλληψη των 2 αναρχοκομμουνιστών, βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι κυπριακές αρχές, για την εν ψυχρώ πενταπλή δολοφονία-συμβόλαιο θανάτου στην Κύπρο. Για παράδειγμα, το mega, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής, μετέδωσε την είδηση λίγο πριν από το τέλος, στις 08:43, για τρία μόνο λεπτά, το δε «Βήμα» έχει την είδηση στα πολύ ψιλά, στη στήλη «Κοινωνία», με τον ξερό τίτλο «Συνελήφθησαν 2 Έλληνες για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα της Κύπρου». Ο «μέλος της Χρυσής Αυγής βίασε ανήλικη», «επιθεωρητής Κλουζώ» του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει χαθεί στην κυριολεξία! Μαζί και οι «εμπιστευτικές πληροφορίες» που του δίνουν –σε άλλες περιπτώσεις, ήσσονος σημασίας- υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ (που ντροπιάζουν την τιμημένη στολή του Έλληνα αστυνομικού). Τώρα έχει πέσει μούγκα στη στρούγκα! Και βέβαια, μια απλή αναφορά, ότι οι δύο συλληφθέντες «φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο» και… τέρμα!

Γιατί άραγε τέτοια προστασία από τα ΜΜΕ στους εγκληματίες-μαφιόζους αναρχοκομμουνιστές; Η απάντηση είναι απλή: για να μην καταρρεύσει ο καλά φυλασσόμενος μεταπολιτευτικός μύθος του «ήθους της αριστεράς»! Αλλά, αυτή η κατάσταση σύντομα θα αλλάξει! Και θα την αλλάξει η Χρυσή Αυγή, θέλουν δε θέλουν οι κόκκινοι και οι καθεστωτικοί!

Δημοφιλείς αναρτήσεις