Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Αλλοδαπός πατριός βίασε 16χρονη


Ακόμη ένα έγκλημα συγκλονίζει το παγκύπριο. Αλλοδαπός πατριός βίασε την 16χρονη κόρη της γυναίκας του. Ο βιασμός είχε ως αποτέλεσμα η 16χρονη να μείνει έγκυος. Η νεαρή πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του μετανάστη κατά την διάρκεια του άγριου και αποτρόπαιου βιασμού.
Όλα αυτά υπό την ανοχή της μητέρας της, η οποία ανάγκασε την νεαρή να μην καταγγείλουν το έγκλημα στις αρχές. Η υπόθεση όμως βγήκε στην επιφάνεια λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί στην Αστυνομία και να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αυτοί είναι λοιπόν οι μετανάστες που οι διάφορες ΜΚΟ υπερασπίζονται και στέκονται βράχος αμετακίνητος μπροστά τους. Ας πάρουμε όμως το υποθετικό γεγονός να γινόταν το αντίθετο. Δηλαδή να βίαζε ένας Κύπριος μία νεαρή αλλοδαπή. Μέρες μετά το συμβάν οι πάσης φύσεως και αποχρώσεως πληρωμένοι "αντιρατσιστές" θα έβγαζαν πύρινες ανακοινώσεις για ρατσιστικές και εθνικιστικές επιθέσεις. Εν ολίγοις θα ξεσπούσε ένας ανηλεής πόλεμος κατά των Εθνικιστών. Τώρα όμως είναι απλά ένα έγκλημα, το οποίο πέρασε στα ψιλά από τα αντικειμενικά και έγκριτα δελτία ειδήσεων. Ούτε κουβέντα για την διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης των μεταναστών εγκληματιών.

Η θέση μας ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ξεκάθαρη. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Δεν θα επιτρέψουμε η πατρίδα μας να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Όλα αυτά όμως γίνονται με την εγκληματική ανοχή και την σιωπηρή συναίνεση του κοινοβουλευτικού πολιτικού κόσμου. Τίποτα όμως δε θα συνέβαινε εάν το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο είχε δώσει εντολή να τιμωρούνται αυστηρά οι ξένοι εγκληματίες. Τίποτα δε θα συνέβαινε εάν στην ηγεσία βρισκόταν μία κυβέρνηση εθνικιστική. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις