Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Πορεία μνήμης και καταδίκης στο προεδρικό, για τα 13 θύματα του Μαρί
Έντονο εθνικιστικό παρόν από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο προεδρικό εις μνήμη των 13 θυμάτων της Ναυτικής Βάσης, στο Μαρί της Λεμεσού.


Ένας χρόνος πέρασε από το πρωινό της 11ης Ιουλίου όταν 13 Ελληνικές ψυχές θυσιάστηκαν για το ύψιστο καθήκον της πατρίδας. Στάθηκαν και πολέμησαν τις πύρινες γλώσσες των εμπορευματοκιβωτίων του θανάτου που οι ανάξιοι πολιτικοί δεν στάθηκαν ικανοί να φροντίσουν για την σωστή φύλαξή τους ή την καταστροφή τους παρά μόνο έκαναν διαβουλεύσεις επί των διαβουλεύσεων αφήνοντας εκτεθειμένους στον κίνδυνο του ολέθρου όσους ανθρώπους αμέριμνα κυκλοφορούσαν ανάμεσά τους.

Ακριβώς μετά από ένα χρόνο τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστά στο ραντεβού τους βρέθηκαν στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων έξω από το προεδρικό και βροντοφώναξαν για ακόμα μια φορά μήπως και ξυπνήσουν τις συνειδήσεις όσων έφτασαν την πατρίδα μας να πλέει σε άγνωστα νερά σαν ακυβέρνητο καράβι.

Εκφράσαμε με την παρουσία μας την θλίψη μας για τον χαμό των 13ων συμπατριωτών μας και δώσαμε υπόσχεση ότι όχι μόνο δεν θα ξεχάσουμε αλλά και πως θα αγωνιστούμε με όλη μας την ψυχή να ξαναφέρουμε στην πατρίδα μας την χαμένη της υπερηφάνεια.

Ζητούμε άμεσα από τα αρμόδια σώματα όπως τιμωρήσουν τους ενόχους, ανεξαρτήτως αξιώματος, και καλούμε ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα να σταματήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια και να πιέσουν ούτως ώστε να προχωρήσει η όλη υπόθεση. Φτάνει πλέον η ανοχή. Θέλουμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι, ΤΩΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις