Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ιδού η λαϊκή απάντηση στους τερατολόγους-παραμυθολόγους


ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.
Πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν από τις χθεσινές «επαναληπτικές» εκλογές. Ένα απ’ αυτά ήταν και η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στο μαρτυρικό Δίστομο της Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές του Μαΐου το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είχε λάβει στο Δίστομο 79 ψήφους, ήτοι ποσοστό 3,48%. Αυτή τη φορά, λάβαμε 101 ψήφους, ήτοι ποσοστό 4,53%. Την ίδια άνοδο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή και στην ευρύτερη περιοχή Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε λάβει 335 ψήφους, ήτοι ποσοστό 5,96%, ενώ σ’ αυτές πήραμε 350 ψήφους, ήτοι 6,39%.
Συμπέρασμα: όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότεροι Έλληνες πέφτουν θύματα των απίστευτων συκοφαντικών αναφορών κατά της Χρυσής Αυγής και της ταύτισής της με συγκεκριμένα ξένα πρότυπα από τους παπαγάλους του συστήματος. Όσο καλύτερα μας γνωρίζουν οι Έλληνες, όσο περισσότερο ακούνε τον πολιτικό μας λόγο και τις ξεκάθαρες θέσεις μας, τόσο περισσότερο θα πυκνώνουν τις τάξεις μας!
(ΥΓ) 1: «Δημοκράτες», τερατολόγοι και παραμυθολόγοι, περαστικά σας! Στο μέλλον σας περιμένουν ακόμα χειρότερες εκπλήξεις…
Μία επιστολή που λάβαμε: 
Γεια σας, είμαι από το Δίστομο. Οι 44 ψήφοι που δόθηκαν στην Χρυσή Αυγή στις 6 Μαΐου, καθώς και οι 49 που δόθηκαν χθες, σας διαβεβαιώ ότι ήταν ψήφοι Διστομιτών και όχι «εργατών του Αλουμινίου της Ελλάδος», όπως είπαν στα κανάλια. Εμείς οι 49 είχαμε θύματα συγγενείς στη σφαγή της 10ης Ιουνίου, συγκεκριμένα εγώ 5. Σε αντίθεση με τον κύριο Σταθά Ιωάννη (εκλεγμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), που στις προεκλογικές του εμφανίσεις έλεγε ότι δεν γνώρισε τις γιαγιάδες του που τις έσφαξαν το '44, συγχέοντας το γεγονός αυτό με τη ...Χρυσή Αυγή (παρεμπιπτόντως, η μία του γιαγιά πέθανε πριν 2 χρόνια και η άλλη πριν 1 μήνα, στης οποία ούτε στην κηδεία πήγε)!
Διαβάστε περισσότεραΤ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας 

Δημοφιλείς αναρτήσεις