Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Η ασυδοσία των αλλοδαπών

Το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, και της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής διαιωνίζει και αυξάνει καθημερινά τα προβλήματα! Καθώς επίσης και η ανοχή των επίσημων αρχών που δίνουν ένα άλλοθι στην οποιαδήποτε παραβατικότητα των αλλοδαπών που επωφελούνται και εκμεταλλεύονται όλη αυτή την ανοχή του κράτους και των υπεύθυνων φορέων.

Χθες, 24/6, στην Λάρνακα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Φοινικούδων, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό της Λάρνακας, μία μικρή παρέα μαθητών από την Λευκωσία ενώ τελείωσαν την απογευματινή τους βόλτα, πήγαν να πάρουν το λεωφορείο για να επιστρέψουν πίσω στην πόλη τους.Ενώ περίμεναν στην στάση του λεωφορείου ξαφνικά εμφανίστηκε μία μεγάλη ομάδα αλλοδαπών, πέραν των 100 ατόμων, που έφτασαν λίγο πριν έρθει το λεωφορείο. Όταν έφτασε το λεωφορείο, και οι νεολαίοι από την Λευκωσία πήγαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο δέχθηκαν σπρωξίματα από τους αλλοδαπούς, που τους παραμέρισαν με βίαιο τρόπο, και τους άφησαν εκτός του λεωφορείου.

Ενώ το λεωφορείο γέμισε πλήρως και ο οδηγός ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να βάλει άλλα άτομα, οι αλλοδαποί εμπόδιζαν τις πόρτες να κλείσουν αφού έμειναν εκτός οι μισοί εξ αυτών. Ο οδηγός δεν μπορούσε να ξεκινήσει το λεωφορείο και έτσι έφτασαν στο σημείο κάποιοι αστυνομικοί από την ομάδα «Ζ» οι οποίοι ενημέρωσαν τον οδηγό ότι εμποδίζει και πρέπει να μετακινηθεί άμεσα, αυτός εξήγησε το πρόβλημα, και οι αστυνομικοί έβαλαν προς στιγμής σε τάξη τα πράγματα ούτως ώστε να ξεκινήσει το λεωφορείο.

Μετά από την πάροδο κάποιας ώρας και αφού το προηγούμενο λεωφορείο έφυγε, έφτασε το επόμενο. Οι υπόλοιποι αλλοδαποί παραμέρισαν με την βία τους Κύπριους μαθητές από το να εισέλθουν ξανά στο λεωφορείο, ενώ όταν οι μαθητές αντέδρασαν, οι αλλοδαποί απάντησαν με ένα πλούσιο υβρεολόγιο, ακόμη και για την καταγωγή των μαθητών (!!!) (δηλαδή έβριζαν την Κύπρο και τον Ελληνισμό), και με διάφορες χειρονομίες, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν ακόμη και να φτύσουν στους μαθητές κατάμουτρα!

Έτσι, οι εν λόγω μαθητές δεν πήραν ούτε το δεύτερο λεοφωρείο και αναγκάστηκαν τελικά να πάρουν το τρίτο!

Η ασυδοσία των αλλοδαπών σε όλο της το μεγαλείο! Και ας μας λένε κάποιοι ότι εμείς είμαστε οι ρατσιστές και οι ακραίοι!
Δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν επειδή εμείς, σαν πολίτες, ευθυνόμαστε πρώτιστα που δεν αντιδρούμε, και σαν αφελείς παρακολουθούμε όλα αυτά να συμβαίνουν αδιαφορώντας γιατί το πρόβλημα επειδή δεν χτύπησε ακόμα την πόρτα μας, δεν μπήκε ακόμη στο σπίτι μας! Επειδή κράτος και πολιτεία με την ανεκτικότητα και την ανοχή τους, άφησαν τα πράγματα να εξελιχτούν στο τραγικό σημείο που είναι σήμερα!
Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πλευρά μας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, προτού να είναι αργά, προτού τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα. Καλούμε κράτος και πολιτεία να πάρει αυστηρά μέτρα, προς πάταξη της εγκληματικότητας η οποία αυξήθηκε παράλληλα με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε στο σημείο της Ελλάδας όπου έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο τα δολοφονικά εγκλήματα από τους αλλοδαπούς εις βάρος των Ελλήνων, οι βασανισμοί γερόντων, οι ληστείες και τα μαχαιρώματα από τους αλλοδαπούς. Μόνο το πρώτο 6μηνο του 2012, καταγράφηκαν ήδη 25 φόνοι Ελλήνων από αλλοδαπούς!

Προτείνουμε και απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των παρανόμων αλλοδαπών. Και όσο για τους διαφόρων ειδών αντιρατσιστές που θα τρέξουν να μας κατηγορήσουν έχουμε να τους κάνουμε μία ερώτηση: Αντιρατσιστές με τους αλλοδαπούς και κάθε λαθρομετανάστη, αλλά ρατσιστές με τους Έλληνες της Κύπρου; Ο ορισμός της υποκρισίας ή του παραλόγου;

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις