Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Απίστευτη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τους Γκρίζους Λύκους!!!! Ξέχασαν τους νεκρούς Έλληνες αδελφούς μας... Και υπερασπίζονται τους Τούρκους εθνικιστές!!!
ΣΥΡΙΖΑ: Με την επίσκεψη των "Γκρίζων Λύκων" αποπροσανατολίζουν το λαό 

«Σε μια εποχή, που οι κατακτήσεις των λαών, δέχονται μια σκληρή, ολομέτωπη επίθεση για να διασωθούν τα κέρδη των λίγων, οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, «ένθεν κακείθεν», προσπαθούν να πυροδοτήσουν ένα κλίμα εθνικιστικής έξαρσης, δημιουργώντας προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του ηγέτη της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», κάνοντας λόγο για προπαγάνδα εις βάρος του λαού της Θράκης.

«Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η επίσκεψη στελέχους εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» στην περιοχή μας, όσο και η αντίδραση των ντόπιων εθνικιστών ομάδων, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα πραγματικά προβλήματα του. 

Πέρασε όμως ο καιρός που ο λαός της Θράκης, έπεφτε θύμα τέτοιου είδους προπαγάνδας. Θα συνεχίσει τον αγώνα του ενωμένος ενάντια στους αληθινούς εχθρούς του, μαζί με την αριστερά που πάντα παρούσα, είναι σήμερα ισχυρή και πανέτοιμη να υπερασπιστεί και να εγγυηθεί τη δημοκρατία και τη συμφιλίωση των λαών» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


Ξυπνήστε επιτέλους Έλληνες... Πουλάνε την ψυχή σας, την ιστορία σας, την αξιοπρέπειά σας... Ήρθαν οι Τούρκοι δολοφόνοι επίσημη επίσκεψη στην χώρα... Στο κόλπο όλα τα καθεστωτικά κόμματα που  βρίσκονται στο Κοινοβούλιο τόσα χρόνια είτε ως κυβέρνηση είτε ως ανούσια αντιπολίτευση, στο κόλπο τα ΜΜΕ...

Μας εξαθλίωσαν οικονομικά, θέλουν να εξαφανίσουν και την συνείδησή μας, κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που έχουμε ως Ελληνικό Έθνος... Αλλά δεν θα τους περάσει...

Δημοφιλείς αναρτήσεις