Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται η εγκληματική δράση των αλβανικών συμμοριών στην επαρχία


 Για μία ακόμη φορά αδίστακτοι Αλβανοί ξυλοκόπησαν απροστάτευτους και αδύναμους να αντιδράσουν ηλικιωμένους στην ελληνική επαρχεία. 


Πιο συγκεκριμένα ομάδα Αλβανών σύμφωνα με το θύμα επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι 74χρονου στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία για του πάρουν τις οικονομίες του. Σύμφωνα με το Lamiareport το θύμα το βρήκε στις06.00 το πρωί ο αδελφός του πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο. 

Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η άγρια ληστεία παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την ληστεία, που έγινε πριν 10 ημέρες σε ένα άλλο χωριό της Φθιώτιδας, τον Τυμφρηστό, όπου και εκεί οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη, μπροστά στη σύζυγό του. 

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2012 οι μόνοι που δεν έχουν δικαιώματα στην ζωή και αποτελούν τα συνήθη θύματα των αλλοδαπών «κυνηγών» είναι οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες. Τα κόμματα συγκεκριμένου πολιτικού προοδευτικού χώρου ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να αποδείξουν στην μελλοντική τους αλλοδαπή εκλογική πελατεία, ποιο είναι το καλύτερο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, ξεχνώντας ότι ο τόπος αυτός ονομάζεται Ελλάδα… ακόμα. 

Με 20 Έλληνες δολοφονημένους από αλλοδαπούς μέσα σε 4 μήνες με δεκάδες ξυλοδαρμούς, εκατοντάδες κλοπές και άλλες βιαίες πράξεις από αλλοδαπούς, κάποιοι εκπλήσσονται για τις … ακραίες επιλογές των «κυνηγημένων» Ελλήνων στις πρόσφατες εκλογές. 

Άραγε πόσα λεπτά θα αφιερώσουν τα μεγάλα ΜΜΕ για αυτό τον ταλαίπωρο ηλικιωμένο άνθρωπο από την Λαμία, όταν για μερικές γρατσουνιές και μώλωπες ενός Πακιστανού εστάλησαν μέχρι και τηλεοπτικά συνεργεία. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις