Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Απάντηση στις δηλώσεις του Άγγελου ΒότσηΟ κύριος Άγγελος Βότσης στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάστηκε σήμερα, δήλωσε πως «..έχουμε και εμείς  τη Χρυσή Αυγή προ των πυλών γι’ αυτό και πρέπει να προσέξουμε τα του οίκου μας..». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα νέα μέτρα λέγοντας πως πρέπει να είναι προσεχτικά. Επίσης, ανάφερε για το δάνειο που ετοιμάζεται να πάρει η Κυπριακή δημοκρατία ότι πρέπει να γίνουν πολύ προσεχτικοί χειρισμοί και να μη ληφθούν αντιλαϊκά μέτρα.


Προφανώς ο κύριος Βότσης, χρωμάτισε το κίνημά μας και θεωρεί δεδομένη την άνοδό του σε περίπτωση σκληρής λιτότητας. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να προκαλούμε τόσο πανικό στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, αφού τρέμουν το ενδεχόμενο εισόδου των εθνικιστών στο κοινοβούλιο.

Ο κύριος Βότσης, σε μία κρίση οξυδέρκειας, αναφερόμενος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Κύπρος ανησυχεί ιδιαίτερα για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν.

Σκεφτείτε πως μόνο στην ιδέα της πιθανής εισόδου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο κοινοβούλιο, οι επαγγελματίες πολιτικοί-βουλευτές κάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να ασκήσουν αντιλαϊκή πολιτική.

Φανταστείτε την περίπτωση κατά την οποία θα βρισκόμαστε ήδη στο κυπριακό Κοινοβούλιο πόσο δισταχτικοί θα είναι και πόσες δεύτερες σκέψεις θα κάνουν στο να εξαθλιώσουν το λαό του νησιού. 

Κάντε αυτό που φοβούνται πραγματικότητα, και δώστε δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστό Κίνημα της Κύπρου, για να δώσουμε Μέλλον και Ελπίδα στο νησί μας.

Κυριάκος Χ''Μιχαήλ
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις