Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Προσλήψεις εποχιακών υπαλλήλων στον αερολιμένα Λάρνακας


Η πιο κάτω επιστολή στάλθηκε στην εταιρία CTCT ARI, και την παρουσιάζουμε αυτούσια όπως μας έστειλε ο αναγνώστης μας, για δείξουμε την κατάντια, και την ξεφτίλα  που επικρατεί σε αυτό το τόπο:


Κύριοι,
 Με αφορμή την αίτηση για πρόσληψη της γυναίκας μου  στην εταιρεία σας CTC ARI (δεν αναφέρω το όνομα της για ευνόητους λόγους") ,  θα ήθελα να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια αλλά και την θλίψη μου ως προς την αντιμετώπιση  που τυγχάνουν όλοι οι  Έλληνες Κύπριοι από μέρους σας με την συνεχή πρόσληψη αλλοδαπών.

Πολύ πρόσφατα προσλάβατε 5 κοπέλες υπαλλήλους από τις οποίες 4 είναι αλλοδαπές και μια Ελληνοκύπρια. Πώς είναι δυνατόν στο έτος 2012 που η μεγαλύτερη μάστιγα στον τόπο μας είναι η ανεργία να παραμερίζετε τους Έλληνες Κύπριους οικογενειάρχες και να προσλαμβάνετε αλλοδαπές που εκ των οποίων είχε και περίπτωση που κοπέλα είχε 2 αιτήσεις με διαφορετικά στοιχεία (έτσι δείχνουν τον χαρακτήρα τους), άλλη δεν μιλά καθόλου Ελληνικά και άλλη ούτε καν Αγγλικά.
Επίσης ήθελα να αναφέρω πως η μόνη Ελληνοκύπρια (κάτοικος λάρνακας),  η οποία προσλήφθηκε από την εταιρεία σας , περήφανη διατυμπάνισε στην σύζυγό μου πως αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από βουλευτή της αντιπολίτευσης .
Διερωτώμαι στις περιπτώσεις όπου η οικονομία του τόπου μας χρειάζεται στήριξη αν οι αποκοπές και οτιδήποτε άλλο γίνονται στους αλλοδαπούς.
Το όλο θέμα θα δοθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και στην Διευθύντρια Κοινωνικών ασφαλίσεων.
Ελπίζω στο μέλλον όπως αλλάξετε την πολιτική και τα κριτήρια των προσλήψεων σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις