Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Και η Ολυμπιακή διαφημίζει ξενοδοχεία στα κατεχόμενα!!

Και η Ολυμπιακή διαφημίζει στην ιστοσελίδα της ξενοδοχεία που βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο. Πρόκειται ακριβώς για τα ίδια ξενοδοχεία, που αναφέραμε σε προηγούμενό μας άρθρο, αφού και οι δύο εταιρείες (AEGEAN και Ολυμπιακή) συνεργάζονται με την διεθνή ιστοσελίδα κρατήσεων Booking.com.  Εκτός από τα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα διαφημίζονται και τα αξιοθέατα της "Βορείου Κύπρου" και το παράνομο αεροδρόμιο Ercan. 

Η εταιρεία Aegean με χθεσινή ανακοίνωσή της ζητεί ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, και επισημαίνει ότι με δική της πρωτοβουλία βρίσκεται σε επαφή με την ιστοσελίδα Booking.com για να εξευρεθεί τεχνική λύση ώστε να μην εμφανίζονται στις σελίδες της τα ξενοδοχεία που λειτουργούν στην κατεχόμενη Κύπρο. 
Η Ολυμπιακή άραγε πώς θα αντιδράσει; Περιμένουμε έστω μία μικρή ανακοίνωση μετάνοιας, και να πάρουν και αυτοί με την σειρά τους κάποια μέτρα! Σε αντίθετη περίπτωση, ας τους κρίνει ο λαός.

Εάν κάποιος πάει στην σελίδα με τα ξενοδοχεία που προσφέρει η Ολυμπιακή (εδώ) και στην αναζήτηση γράψει την λέξη Cyprus το σύστημα του βγάζει επιλογές Νότια Κύπρος και Βόρεια Κύπρος. 
Τα ξενοδοχεία που διαφημίζονται όταν πατήσει κάποιος στο "Βόρεια Κύπρος" είναι ακριβώς τα ίδια. Πρόκειται για  τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα που είναι στην επιτρεπόμενη λίστα (!) του Υπουργείου Εξωτερικών!

Δημοφιλείς αναρτήσεις