Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - Απάντηση προς το Γ.Γ. του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ

Το Κ.Σ. της ΕΔΟΝ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως δεν εκπλήσσεται από το περιστατικό που έγινε με τον κύριο Ηλία Κασιδιάρη, το ίδιο όμως θα λέγαμε και εμείς. Πως δεν μας εκπλήσσουν τα λόγια του Γ.Γ. της ΕΔΟΝ και η όλη αντίδρασή τους στο ατυχές συμβάν.Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά τα παπαγαλάκια του ΑΚΕΛ να μας πουν ότι λένε πάντα. Για φασίστες, καπιταλιστές, τρομοκράτες, βίαιες συμπεριφορές και τα λοιπά κλασικά που λένε θέλοντας να καλύψουν τα δικά τους λάθη και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Χωρίς καμία απόδειξη! Χωρίς κανένα επιχείρημα!

Στη συνέχεια, λόγω του ότι είμαστε και σε μία προεκλογική περίοδο, θυμήθηκαν ακόμα μία φορά να ταυτίσουν τους πραγματικούς εθνικιστές με το Δημοκρατικό Συναγερμό.  ο είπαμε και το ξαναλέμε, εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν πρόκειται να μπλεχτούμε στο βρόμικο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται με μόνο σας σκοπό μία θέση σε μία καρέκλα. Όσο και να θέλετε να φανατίσετε τους ψηφοφόρους σας, ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει τους 13 νεκρούς από τους λάθους χειρισμούς του προέδρου σας και των ανθρώπων του. Για αυτό το λόγο η γνωστή καραμέλα για πραξικοπήματα και Γρίβα πλέον δεν περνάνε.

Εμείς σαν Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έχουμε χρέος να στηθούμε στην πρώτη γραμμή. Η αφύπνιση του ελληνισμού έχει ξεκινήσει και είναι καθήκον μας να αγωνισθούμε μέχρι το τέλος για μία Κύπρο ελεύθερη, μία Κύπρο Ελληνική. Δεν ξέρουμε τι θυμίζει σε εσάς ο Πενταδάκτυλος (μάλλον τα αδέλφια σας τους Τούρκους), εμάς πάντως μας θυμίζει πως αυτή τη στιγμή η μισή μας πατρίδα είναι κατεχόμενη και αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.

Καλούμε λοιπόν όλη την νεολαία να συσπειρώσει τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και μαζί θα αγωνιστούμε όπως μας έχουν διδάξει οι ήρωες του ελληνικού έθνους.
Κυριάκος Π.
Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας
 Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις