Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Απάντηση στις δηλώσεις Πρόδρομου Προδρόμου

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μία ανηλεής πολεμική κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εξαιτίας του ατυχούς περιστατικού μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Έξω από το συστημικό αυτό λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε δεν μπορούσαν να λείψουν και τα κυπριακά ΜΜΕ. Καταπίνοντας ωμά, τα όσα επιλεγμένα πλάνα προσέφεραν τα ελλαδικά κανάλια, καταδίκασαν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως το απόλυτο κακό της κοινωνίας μας. Και τι δεν ακούσαμε τις τελευταίες μέρες. Φασίστες, νεοναζί, αυγό του φιδιού, μελανοχιτώνες, ροπαλοφόροι· είναι μονάχα μερικοί από τους χαρακτηρισμούς οι οποίοι πρόσαψαν στο κόμμα μας.


Από όλο αυτό το υπερκομματικό πανηγύρι “αντιφασισμού” δεν μπορούσαν να λείψουν και στελέχη του “πατριωτικού” κόμματος του Νίκου Αναστασιάδη, ενός από τους μεγαλύτερος λαοπλάνους που ανέδειξε η πολιτική σκηνή της νήσου. Άλλωστε, το κόμμα του φημίζεται για τέτοιου είδους πολιτικάντηδες.
 «Μπροστάρης κατά της ροπαλοφόρου αντι-πολιτικής κραυγής» εμφανίζεται ο Πρόδρομος Προδρόμου, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ.  Έφτασε σε σημείο μάλιστα να μας κάνει μαθήματα για την ιδεολογία μας. Τα μόνα μαθήματα που μπορούμε να δεχτούμε από τον κύριο Προδρόμου είναι αυτά του πολιτικαντισμού. Αυτά της κωλοτούμπας, της μεταπήδησης από το ένα κόμμα στο άλλο και εν τέλει επιστροφή στο κόμμα που τον ανέδειξε στα πολιτικά σαλόνια, στο κόμμα του «ΝΑΙ» και της «χαλαρής ομοσπονδίας».
Αναφέρεστε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος «απέκτησε συμπάθειες και λαϊκό έρεισμα και βγήκε από περιθώριο ασκώντας μία πολιτική προστασίας μερίδων του δεινοπαθούντος πληθυσμού». Ναι πράγματι η Χρυσή Αυγή καθιερώθηκε στην συνείδηση του δεινοπαθούντος λαού ως η μοναδική πολιτική δύναμη, που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την χώρα. Ήταν το κόμμα που στάθηκε όσο κανένα άλλο στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, το κόμμα που διαφύλαξε την αξιοπρέπεια του λαού. Μία όμως διευκρίνηση. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε και βρίσκεται στο περιθώριο από τα ΜΜΕ και από κανένα άλλο. Αντιθέτως το κόμμα με το οποίο έχετε σχέσεις, η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται στο περιθώριο από χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι στις 6 Μαΐου απέρριψαν τον παλαιοκομματισμό.
Δεν είμαστε κύριε Προδρόμου «ιδωτικός μαυροχίτωνος στρατός». Είμαστε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο συμμετέχει σε εκλογές και ως έτσι οφείλετε να μας αντιμετωπίζετε. Προσέξτε όμως πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με τα παλαιά κόμματα που υποδούλωσαν τον Ελληνισμό στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ουδεμία σχέση έχει με όλους αυτούς που κουβάλησαν τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας, ως φθηνά εργατικά χέρια. Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε παιδιά λαϊκά που μεγάλωσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες και πλέον αγωνίζονται για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία. Μιλάτε για «ένα μιλιταριστικό ήθος βίαιου αυταρχισμού». Σας ερωτώ και πάλι κύριε Προδρόμου, έχετε αποδείξεις για όλα αυτά; Αν ναι να προσφύγετε στην δικαιοσύνη ώστε να τεθεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκτός νόμου. Αλλιώς, τίθεστε ενώπιον κατηγορίας της συκοφαντικής δυσφήμησης. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν «τσάκισαν» κανένα, δεν κάνουν «επίδειξη δύναμης» και δεν λειτουργούν «ως παρα-αστυνομική δύναμη».
Όσο για την παραποιημένη ρήση του Ισοκράτη που αναφέρεστε, ο φιλόσοφος είχε στον Πανηγυρικό του αναφέρει «τὸ τῶν Ἑλλήνων ὄνομα πεποίηκε (έχει δημιουργήσει δηλαδή μία πλαστή εντύπωση) μηκέτι τοῦ γένους ἀλλὰ τῆς διανοίας δοκεῖν εἶναι (να θεωρούν ότι είναι), καὶ μᾶλλον Ἕλληνας καλεῖσθαι (δηλ αυτοαποκαλούνται, το καλείν είναι ενεργητικό απαρέμφατο, το καλεῖσθαι είναι παθητικό) τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας ἢ τοὺς τῆς κοινῆς φύσεως μετέχοντας» εννοώντας ότι καταντήσαμε στο σημείο να ΑΥΤΟαποκαλούνται, Έλληνες επειδή ξέρουν ελληνικά και όχι οι «όμαιμοι». Η παραποίηση αυτή γίνεται με ξεκάθαρο σκοπό την αποχαύνωση του λαού και την δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού μετώπου, με απώτερο στόχο την διάλυση της εθνικής ταυτότητας.
Χαιρόμαστε, γιατί «από κοινού, δεξιοί, αριστεροί και άλλοι, σοσιαλδημοκράτες ή φιλελεύθεροι» βρήκαν επιτέλους σημείο σύμπλευσης. Απέναντι στα λαϊκά εθνικιστικά κόμματα. Απόλυτη πετυχημένη και η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο σας παρουσιάζοντας ένα προϊόν της Χρυσής Αυγής, με το σλόγκαν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Το σλόγκαν αυτό είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και βρίσκει εφαρμογή στο κίνημά μας. ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλων αυτών των παλαιών κομμάτων και των πολιτικάντηδων που έχουν φέρει την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού, ΕΝΑΝΤΙΟΝ των διεφθαρμένων ΜΜΕ που εφαρμόζουν μία ανηλεή πολεμική και την συνωμοσία της σιωπής απέναντι στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και την Χρυσή Αυγή. ΕΝΑΝΤΙΟΝ των "αντιρατσιστικών" & "νεοφιλελεύθερων" ΜΚΟ που διασπαθούν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλων αυτών που καταδυναστεύουν το Έθνος μας.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας συγχαρώ που αναγνωρίζετε το πρόβλημα της «λαθρομετανάστευσης», της «εγκληματικότητας» και της «ανεργίας». Θέσεις οι οποίες αναγνωρίζονται από τους πλείστους πολιτικούς χώρους. Αυτό όμως που έχει καθιερώσει, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και την Χρυσή Αυγή ως την μοναδική δύναμη ανάσχεσης των εθνομηδενιστικών σχεδίων, στην συνείδηση του λαού είναι ότι εμείς πέρα από λόγια είμαστε και πράξεις. Σταθήκαμε με εκδηλώσεις στο πλευρό του λαού σε υποβαθμισμένες γειτονιές της νήσου, σταθήκαμε στο πλάι του Έλληνα εργαζόμενου και δημιουργήσαμε τον φορέα εξεύρεσης εργασίας αποκλειστικά για Έλληνες.
Εσείς και το κόμμα σας μπορείτε να συνεχίσετε να ασχολείστε και να καταδικάζετε τον εθνικιστικό χώρο και τις ενέργειες του. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, δείγμα ότι οι ιδέες μας είναι στον σωστό δρόμο. Μας πολεμάτε όλοι άρα πάμε καλά!

Σωτήρης Ιωάννου
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις