Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Απάντηση στον Λάζαρο Μαύρο

Ο κ. Λάζαρος Μαύρος με τρόπο απροκάλυπτο και αισχρό αναγάγει το χαστούκι σε μείζον εθνικό πρόβλημα, όχι μεταφορικά αλλά στην κυριολεξία, αφού ταυτίζει το ατυχές περιστατικό με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη που αμύνθηκε στην επίθεση της Λιάνας Κανέλλη με τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Ο «υπερπατριώτης» αυτός εξισώνει εγκλήματα πολέμου, κτηνώδεις δολοφονίες γυναικόπαιδων και άμαχων, από τον Τουρκικό στρατό και τους Τουρκο”κυπρίους”, με ένα χαστούκι.

Ως αμερόληπτος δημοσιογράφος, κ Λ. Μαύρε, δε θα έπρεπε να δείτε το γεγονός πως η Κανέλλη είναι αυτή που πήρε βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας την ώρα που οι πρόσφυγες δε γύρισαν ακόμη στα σπίτια τους; Την ώρα που ανακαλύπτονται ακόμη τάφοι με αγνοουμένους και άμαχο πληθυσμό;

Ζούμε, δυστυχώς, στον καιρό της παρακμής και αυτή η παρακμή αρχίζει από ανθρώπους σαν εσάς κ. Λάζαρε Μαύρε που με την ιδιότητα του δημοσιογράφου παραπλανείτε την κοινή γνώμη, δημιουργείτε εντυπώσεις, πλάθετε συνειδήσεις υπό τον μανδύα του «πατριώτη».

Γιατί δεν καταδικάσατε τις απειλές που εκσφενδόνισε η κ. Κανέλλη δημόσια σε υποψήφιο βουλευτή αντίπαλου κόμματος λέγοντας κατά λέξη πως : "όταν έρθει η ώρα θα σφάξω και εσάς, κανένα πρόβλημα".

Επίσης γιατί κάνατε γαργάρα το γιαούρτωμα της κ. Κανέλλη από τον απλό λαό;

Κάνετε λόγο για αγκυλωτό εκπρόσωπο, προσπαθώντας να δείξετε τη δημοκρατική σας ευαισθησία την οποία δεν είδα να θίγεται την 1η Απριλίου του 2011 όταν η πραιτοριανή αστυνομία του Χριστόφια χτύπησε τον ήρωα αγωνιστή Αυγουστή Ευσταθίου, την ίδια μέρα προσήχθησαν δέκα μέλη του κινήματός μας που πήγαν να τον προστατέψουν, για τα πολιτικά τους πιστεύω. Δεν είδα αυτή τη δημοκρατική ευαισθησία όταν στις διαδηλώσεις έξω από το προεδρικό μέγαρο στις 12 Ιουλίου του 2011 έγιναν επιλεκτικές προσαγωγές μελών του κινήματός μας, για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Προσπαθείτε πάση θυσία να φανείτε αντισυστημικός, επαναστάτης και λίγο «πατριώτης» αλλά στην πραγματικότητα, και αυτή είναι η μόνη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία και αποτελείτε το ανάχωμα στο αγνό λαϊκό Eθνικιστικό κίνημα, το οποίο είναι η μόνη αντιομοσπονδιακή φωνή, η μόνη φωνή που θέτει το Κυπριακό στην ορθή του βάση ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Θίγει ευαίσθητα κοινωνικά προβλήματα, όπως η ανεργία, η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα λόγω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης λαθραίας και μη.

Η αξιοπιστία σας και η αντικειμενικότητά σας κ. Μαύρε είναι υπό αμφισβήτηση, ο λαός άρχισε να αντιλαμβάνεται τον ένοχο ρόλο των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων στο παιχνίδι που εξελίσσεται εις βάρος του και αργά ή γρήγορα θα σας γυρίσει την πλάτη.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σταθώ στην αισχρότητα και ανηθικότητά σας, να ταυτίζετε τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο με ένα χαστούκι σε έναν εκπρόσωπο του σάπιου συστήματος, της διαφθοράς, της απάτης και της κλεπτοκρατίας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως δεν είστε τίποτα άλλο από ένα ακόμη πιόνι στα συμφέροντα αυτών που θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα.

Δίποδο δεν είναι αυτός που υπερασπίζει την αξιοπρέπειά του αλλά αυτός που λέγεται δημοσιογράφος και λέει συνειδητά ψέματα στο λαό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΕΔΩ

Κυριάκος Χ’’Μιχαήλ
Στέλεχος  Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις