Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Το Ε.ΛΑ.Μ. στο "ΣΙΓΜΑ" με αφορμή το περιστατικό με τον Η. Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για «κυνήγι μαγισσών» το οποίο έχει εξαπολυθεί από τις συνδυασμένες δυνάμεις των ΜΜΕ και των πολιτικών σε Ελλάδα και Κύπρο κάνει λόγο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με αφορμή το περιστατικό το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.


«Η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου προκαλούσαν συνεχώς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με την πρώτη μάλιστα να τον αποκαλεί γερμανοτσολιά και φασισταριό και ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προσπαθούσε να αντικρούσει με επιχειρήματα τις ύβρεις τους, η Δούρου έκανε προσωπική επίθεση στον κ. Κασιδιάρη θέλοντας να τον εξευτελίσει σε προσωπικό επίπεδο. Τότε τα πράγματα εκτραχύνθηκαν με την Δούρου να βρέχεται και την Κανέλλη να επιτίθεται στον Ηλία Κασιδιάρη, πετώντας του στο πρόσωπο, μία εφημερίδα που κρατούσε, φωνάζοντάς του ''έξω από εδώ μέσα'', με προφανή σκοπό να τον εξευτελίσει ακόμη περισσότερο. Τότε ο κ. Κασιδιάρης για να περισώσει την αξιοπρέπειά του, αμύνθηκε και έφυγε από το πλατό», αναφέρει η ανακοίνωση.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει επίσης τη στάση του Γιώργου Λουκαΐδη του ΑΚΕΛ και του Μαρίνου Σιζόπουλου της ΕΔΕΚ, οι οποίοι κάλεσαν σε συστράτευση όπως αναφέρουν των πάντων εναντίον του Εθνικισμού.
«Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πως ο Εθνικισμός δεν απαγορεύεται και σίγουρα δεν πρόκειται να φιμωθεί. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει τον αγώνα του, παρά τις συκοφαντίες εναντίον του, ακόμα πιο πεισμωμένοι μέχρι την τελική δικαίωση.»
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στις Τομές Στα Γεγονότα, είπε ότι πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό το οποίο τυγχάνει πολιτικής εκμετάλλευσης.
«Εσείς θεωρείται ότι η Κανέλη είναι γυναίκα;» απάντησε όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το αν θεωρεί ορθό το χτύπημα προς μία γυναίκα.
«Η συζήτηση δεν ήταν πολιτική και είχε παρεκτραπεί από ώρας. Ο δημοσιογράφος αντί να πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα συνέχισε την εκπομπή για να πιάσει ψηλότερα νούμερα".
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ομήρου ο Χρίστος Χρίστου, είπε ότι στη δημοκρατία επιτρέπονται όλα τα κόμματα ανεξάρτητα τι πρεσβεύουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις