Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (27/6/2012): Σχετικά με τη στάση που επέδειξε η Κυπριακή Δημοκρατία στο ζήτημα της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού α/φους από την Συρία

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διά του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζει την αγανάκτησή του αναφορικά με την στάση που επέδειξε η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της Υπουργού Εξωτερικών στο ζήτημα της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού α/φους από τις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα προχθές, 25/6, το Συμβούλιο της Ε.Ε. όπου συμμετείχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών καταδίκασε παμψηφεί την κατάρριψη του τουρκικού RF4 και επιπλέον δήλωσε την συμπαράστασή του προς την Άγκυρα.
Ερωτούμε: Πώς είναι δυνατόν η Κυπριακή Δημοκρατία να καταδικάζει την κατάρριψη ενός αεροσκάφους το οποίο προτού παραβιάσει το Συριακό FIR, κατασκόπευε την δική μας «ΤΑΜΣ ΔΗΜΗΤΡΑ»;
Αντί τουλάχιστον να σκύψουν το κεφάλι από ντροπή που για άλλη μία φορά αποδείκτηκε πως δεν είμαστε ανεξάρτητο Κράτος, αν συγκρίνει κανείς την στάση της Συρίας εν σχέσει  με τη στάση που επεδείξαμε εμείς, καταδικάζουν κιόλας το περιστατικό και μάλιστα δηλώνουν συμπαράσταση στον εχθρό που στην συγκεκριμένη περίπτωση πραγματοποιούσε κατασκοπία και εναντίον μας!
 
Η ενέργεια αυτή φανερώνει την πλήρη υπακοή των κυβερνώντων στις Βρυξέλλες και ειδικότερα για το ζήτημα της Συρίας, στην φιλο-ΝΑΤΟΙΚΗ στάση της Ε.Ε., γεγονός που επιβεβαιώνει πως η αντι-ΝΑΤΟΙΚΗ ρητορική του ΑΚΕΛ δεν είναι τίποτα άλλο από φθηνά προεκλογικά λόγια που λέγονται στα πλαίσια της στημένης πόλωσης που δημιουργεί από κοινού με τον ΔΗΣΥ.
Η χώρα χρειάζεται μία ηγεσία πραγματικά Εθνική που θα κυβερνά για το συμφέρον της πατρίδος. Ούτε για το συμφέρον των Βρυξελλών, ούτε της Άγκυρας ούτε των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και των στρατών επιβολής αυτών. Μία ηγεσία που κύριο συστατικό της θα είναι η Εθνικιστική Ιδεολογία.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις