Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για τα γεγονότα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 Ελλάδος

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με το παρόν δελτίο τύπου θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολυθεί από τις συνδυασμένες δυνάμεις των ΜΜΕ και των πολιτικών σε Ελλάδα και Κύπρο για τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Το ολόκληρο βίντεο των γεγονότων, βρίσκεται στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να δει πώς ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Η Λιάνα Κανέλλη  και η Ρένα Δούρου προκαλούσαν συνεχώς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με την πρώτη μάλιστα να τον αποκαλεί γερμανοτσολιά και φασισταριό και ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προσπαθούσε να αντικρούσει με επιχειρήματα τις ύβρεις τους, η Δούρου έκανε προσωπική επίθεση στον κ. Κασιδιάρη θέλοντας να τον εξευτελίσει σε προσωπικό επίπεδο. Τότε τα πράγματα εκτραχύνθηκαν με την Δούρου να βρέχεται και την Κανέλλη να επιτίθεται στον Ηλία Κασιδιάρη, πετώντας του στο πρόσωπο, μία εφημερίδα που κρατούσε, φωνάζοντάς του "έξω από εδώ μέσα", με προφανή σκοπό να τον εξευτελίσει ακόμη περισσότερο. Τότε ο κ. Κασιδιάρης για να περισώσει την αξιοπρέπειά του, αμύνθηκε και έφυγε από το πλατό.

Το ποιόν όμως της Λιάνας Κανέλλη φάνηκε αμέσως μετά όταν αποκάλεσε το κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου ως "πουσταριό" που "δεν θα περάσει".

Η υποκρισία όμως των ΜΜΕ και των κομμάτων στην Κύπρο απύθμενη, καθώς για μικροπολιτικούς λόγους έσπευσαν να καταδικάσουν την "επίθεση" κατά των δύο υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, θέτοντας στο στόχαστρο το απόλυτο κακό στον πλανήτη, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ταυτόχρονα το ΑΚΕΛ αλλά και ο Μαρίνος Σιζόπουλος της ΕΔΕΚ, επιτέθηκαν και κατά των εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καλώντας σε πολιτική συστράτευση όλων εναντίον μας. Το ΑΚΕΛ θυμήθηκε πάλι το πραξικόπημα και κάλεσε σε καμία ανοχή στις ακροδεξιές οργανώσεις ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ έκανε ευρωπαϊκό κάλεσμα κατά των Εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πως ο Εθνικισμός δεν απαγορεύεται και σίγουρα δεν πρόκειται να φιμωθεί. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει τον αγώνα του, παρά τις συκοφαντίες εναντίον του, ακόμα πιο πεισμωμένοι μέχρι την τελική δικαίωση.

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις