Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ZOUGLA.GR: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 Προ ημερών, είχαμε αναφερθεί σε δημοσκόπηση που έκανε το γνωστό zougla.gr. Καλύτερα, πρόκειται για δύο δημοσκοπήσεις, η μία στην οποία συμμετέχουν άτομα από μια βάση δεδομένων και η άλλη με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού που μπαίνει στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Χθες το βράδυ, παρουσιάστηκαν και οι δύο δημοσκοπήσεις, από τις οποίες προκύπτει άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 1086 άτομα από την βάση δεδομένων, η Χρυσή Αυγή αυξάνει το ποσοστό της από το 4% της 17ης Μαΐου στο 6,5%. Στην δε δεύτερη δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 28.237 άτομα, η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της από το 7,7% της 17ης Μαΐου, στο 8, 9%. 


Αυτό σημαίνει πως τα ποσοστά μας στην κοινωνία είναι σαφώς ακόμη μεγαλύτερα, καθότι τα περισσότερα μέλη και οι φίλοι του κινήματός μας δεν προτιμούν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς είναι γνωστή η άκρως εχθρική στάση της απέναντί μας.

(ΥΓ): Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και το εξής: Στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που μεταδίδονται ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση του zougla.gr και αναμεταδίδονται από αρκετούς επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς ΔΕΝ καλούνται εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ενώ γίνονται πάντα αναφορές στο κίνημά μας, οι οποίες είναι από ανοιχτά εχθρικές έως συκοφαντικές. Αντιθέτως, καλούνται σε κάθε εκπομπή εκπρόσωποι του… αποθανόντος μνημονιακού τηλεπτώματος ΛάΟΣ, που βυσσοδομούν κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η «δημοκρατία» που πιστεύεις κύριε… Ζούγκλα;

Δημοφιλείς αναρτήσεις