Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Eκλογική νίκη του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μετώπου Φοιτητών


Μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είχαμε χθες ακόμα μία εκλογική επιτυχία, αυτή την φορά στην Κύπρο, από την συμμετοχή του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μετώπου Φοιτητών, φοιτητική παράταξη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μία συμμετοχή που πολεμήθηκε από τους κομματικούς μηχανισμούς εκατομμυρίων ευρώ, και όμως κατάφερε μία σημαντική νίκη.Εχτές κατά την εκλογική διαδικασία στο εν λόγω πανεπιστήμιο οι συναγωνιστές κατάφεραν να σπάσουν το νόμο της σιωπής και να κερδίσουν μία έδρα στα φοιτητικά όργανα του πανεπιστημίου, μία έδρα εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για το ότι κερδήθηκε η έδρα αλλά και γιατί οι δύο άλλες παρατάξεις που θα συμμετέχουν στην φοιτητική ένωση, Πρωτοπορία και Προοδευτική, πήραν από επτά έδρες. Άρα, όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, θα είμαστε πραγματική σφήνα και ρυθμιστές στο εν λόγω πανεπιστήμιο.

Περνώντας τώρα στην όλη ατμόσφαιρα της  μέρας να πούμε ότι ο χώρος γενικά του πανεπιστημίου έμοιαζε πραγματικά με ένα γελοίο πανηγύρι αφού εκτός του ότι πολλές από τις παρατάξεις λέρωσαν όλο τον εξωτερικό χώρο του πανεπιστημίου ρίχνοντας χάμω χιλιάδες προεκλογικά τους φυλλάδια βρομίζοντας το περιβάλλον, είχαμε και την ύπαρξη προεκλογικών τσαντιριών από τις δύο μεγάλες παρατάξεις, ίσως γιατί θα ήθελαν να βάλουν μέσα τους φοιτητές και σκλαβώνοντάς τους πνευματικά να καταφέρουν να υφαρπάξουν πραγματικά την ψήφο τους. Να δούμε τι θα σκαρφιστούν την επόμενη χρονιά. Πού ξέρετε του χρόνου μπορεί να επιστρατεύσουν και αερόστατα θέλοντας να μας εντυπωσιάσουν.

Μία πραγματικά απολαυστική στιγμή λίγο πριν ενημερωθούμε για την δική μας επιτυχία ήταν όταν η μία παράταξη έμαθε ότι νίκησε στις εκλογές και άρχισε τα πανηγύρια, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όμως ανατράπηκε το σκηνικό μαθαίνοντας ότι η άλλη παράταξη ήταν που νίκησε και άρχισαν τα δικά τους πανηγύρια που διήρκησαν και για αυτούς λίγα δευτερόλεπτα αφού αμέσως  μετά το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε ότι οι δύο τους εξήλθαν  ισόπαλοι και  ότι εμείς πετύχαμε είσοδο στην φοιτητική ένωση. Τα συνθήματά μας πραγματικά δονούσαν την ατμόσφαιρα και έκαναν τους πάντες να παγώσουν, αφήνοντας τους αποσβολωμένους. Όπως πάντα η δική μας θριαμβευτική και δυναμική παρουσία έλαβε τέλος με τον Εθνικό Ύμνο.

Το κατεστημένο των κοκκινομπλέ έσπασε! Ο χειρότερος τους εφιάλτης ζωντάνεψε και πλέον είναι απέναντί τους. Ο αγώνας τώρα δεν σταματά, αλλά συνεχίζει τώρα ακόμα πιο δυνατά, εναντίον όλων …

Δημοφιλείς αναρτήσεις