Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Ε.Κ.Ε.Κ.Φ Μετώπου Φοιτητών Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Ε.Κ.Ε.Κ.Φ Μέτωπο Φοιτητών Πανεπιστημίου Λευκωσίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φοιτητές που το τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου της ΦΕΠΑΛ καθώς και των τμηματικών εκλογών. Η εκλογή ενός αντιπροσώπου μας στο συμβούλιο της ΦΕΠΑΛ αλλά και στο τμήμα "Finance and Economics", μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια καθώς θα μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στα κοινά του Πανεπιστημίου, δίνοντας την δική μας άποψη στα φοιτητικά δρώμενα. 
Την Πέμπτη 17/05/2012, στις εσωτερικές εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού συμβουλίου της ΦΕΠΑΛ, το Μέτωπο Φοιτητών Πανεπιστημίου Λευκωσίας θέλοντας να αποτρέψει την επικράτηση για μία ακόμη χρονιά Προέδρου προερχόμενου από την Προοδευτική, λόγω των πολλών καταγγελιών για ατασθαλίες κατά την παρελθούσα περίοδο, αποφάσισε να στηρίξει τον προτεινόμενο από την Πρωτοπορία υποψήφιο πρόεδρο. Να διευκρινίσουμε πως οι θέσεις της Πρωτοπορίας και του Μετώπου Φοιτητών πόρρω απέχουν η μία από την άλλη, αφού η πρώτη είναι η φοιτητική οργάνωση του ΔΗΣΥ, του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και του "ΝΑΙ" στο σχέδιο ΑΝΑΝ. Η επιλογή της αποχής εκ μέρους μας, θα οδηγούσε σε ισοπαλία τις εσωτερικές εκλογές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να τεθεί ως προεδρεύων ο παλαιότερος εκλεγμένος φοιτητής, που σ' αυτήν την περίπτωση ήταν μέλος της Προοδευτικής. 
Θεωρούμε πάντως ως μη σοβαρές τις φωνές που ακούγονται από πλευράς Προοδευτικής για δήθεν συνεργασία με προεκτάσεις ακόμα και στις προεδρικές του 2013. Το Μέτωπο Φοιτητών ως η Φοιτητική Παράταξη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), μένει μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, σταθερό στις ιδεολογικές αρχές του Εθνικισμού, θα δώσει το άπαν των δυνάμεών του για τον Έλληνα Κύπριο Φοιτητή.

Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μέτωπο Φοιτητών
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις