Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Συζητήσεις για τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στα κατεχόμενα


Με τίτλο «Μπερδεύτηκαν» η εφημερίδα Κίπρις επανέρχεται σήμερα στο θέμα της ανέγερσης πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στα κατεχόμενα και αναδεικνύει διαφορετική προσέγγιση μεταξύ του Ιρσέν Κιουτσιούκ και του Ντερβίς Ερογλου.

Οπως αναφέρεται, οι προχθεσινές δηλώσεις του ψευδοπρωθυπουργού για αρνητική περιβαλλοντική έκθεση όσον αφορά την κατασκευή εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών στην Επτακώμη, ίσως είναι λανθασμένες, καθώς όλες οι προηγούμενες αναφορές του κ. Κιουτσιούκ στο θέμα, όπως και άλλων αρμοδίων, έκαναν λόγο για θετική έκθεση.

Η απόρριψη της περιοχής της κατεχόμενης Επτακώμης για ανέγερση πετρελαϊκών εγκαταστάσεων, συνεχίζει το δημοσίευμα επανέφερε και πάλι στο προσκήνιο την περιοχή της Λεύκας. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ενώ ο Τ/''κ'' ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου τάσσεται ενάντια στην ανέγερση πετρελαϊκών εγκαταστάσεων ο κ. Κουτσιούκ φαίνεται να τις θεωρεί απαραίτητες για την οικονομική ανάπτυξη της ''χώρας'' και σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην ψευδοκυβέρνηση, γίνονται σκέψεις για επαναφορά του θέματος της ανέγερσης των εγκαταστάσεων στην περιοχή της Λεύκας για την οποία, παλαιότερα, όλες οι ΜΚΟ της περιοχής είχαν ξεσηκωθεί και ταχθεί εναντίον της.Δημοφιλείς αναρτήσεις