Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: Επιδόματα στους τουρκο"κύπριους" - Σε αυτήν την κοινωνία είναι τιμή μας να μας αποκαλούν "ακραίους"

(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση)

Πιο πάνω είναι μια ανακοίνωση, που έπεσε στα χέρια μας, σχετικά με τα επιδόματα που δικαιούνται τα «αδέλφια» μας οι τουρκο«κύπριοι». Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους και η "δίκαιη κοινωνία" που όλοι καυχώνται καθημερινά, με την ανοχή - συνοχή όλων των πολιτικών κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς, μηδενός εξαιρουμένου.
Ενημερωτικά και μόνο να αναφέρουμε ότι, τα δίδακτρα είναι περισσότερα από €400 τον μήνα. Και τα «αδέλφια-συμπατριώτες» μας που τόσο πολύ μας αγαπούν, παίρνουν επιχορήγηση σε δίδακτρα, εγγραφές ακόμα και για τα λεωφορεία, ενώ τα παιδιά των Ελλήνων της Κύπρου σε κάποια ιδιωτικά είναι αναγκασμένα να πληρώνουν €800 τον χρόνο για λεωφορεία.
Δεν δικαιούνται όμως δημόσιο βοήθημα, τετραμελείς οικογένειες με παιδί άρρωστο, με άλλο παιδί νεογέννητο, με τη μητέρα εκτός εργασίας για να φροντίζει τα παιδιά και με πατέρα άνεργο, επειδή είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο διαμένουν, το οποίο θα πρέπει να το δεσμεύσουν στο Κράτος.


Δυστυχώς στην κομματοκρατία που ζούμε σήμερα το καλύτερο πράγμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον πολίτη αυτού του τόπου, είναι να είναι Τουρκο«κύπριος» ή οτιδήποτε άλλο, εκτός από Έλληνας φυσικά, αφού μόνο τότε το κράτος ενδιαφέρεται και νοιάζεται για σένα.

Σε αυτή την κοινωνία του ραγιαδισμού και της πολιτικής ξεφτίλας, το μοναδικό κακό για κάποιους είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), επειδή δεν πάει με τα νερά τους. Γι' αυτό και όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες μας κοσμούν καθημερινά, με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα.

Σε μια κοινωνία που βυθίζεται καθημερινά όλο και πιο πολύ στο βούρκο της υποταγής, εμείς λέμε σαν απάντηση σε όλους αυτούς, ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΑΚΡΑΙΟΙ» ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Γεάδης Γ.
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις