Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Μπαρόζο για Χρυσή Αυγή: Δε θα διστάσουμε να δράσουμε ... για την Κύπρο όμως τσιμουδιά ...


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοίνωσε ότι θα «επαγρυπνεί ιδιαίτερα» μετά την είσοδο ενός «νεοναζιστικού κόμματος» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ...

Ερωτηθείς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για τις απόψεις του σχετικά με το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές, που του δίνει δικαίωμα αντιπροσώπευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Μπαρόζο απάντησε πως «θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα».
Αλλά, «όσον αφορά το κοινοτικό δίκαιο, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους, και το εννοώ, όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε για να δράσουμε εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τόνισε.
«Δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε δράση», διαβεβαίωσε ο Μπαρόζο σύμφωνα με το ΑΠΕ, προσθέτοντας «όλοι θα πρέπει να βασίζονται στην Επιτροπή για την ιδιαίτερη επαγρύπνησή της».

Για τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατούνται στην Κύπρο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, κ. Μπαρόζο γιατί δεν κάνετε αναφορά και γιατί δεν επεμβαίνετε;

Για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας μας, κανείς δεν νοιάστηκε. Ούτε για την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, ούτε για τους τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν την Ελλάδα, εις βάρος του Ελληνικού λαού, ούτε για τις αντεθνικές δηλώσεις και πολιτικές που ασκούνται εδώ και τόσα χρόνια. Το μόνο που ήξεραν όλοι τους ήταν να την καταχρεώσουν με τεράστια, υπέρογκα δάνεια, και κανείς δεν νοιάστηκε να βρεθούν οι ένοχοι που έριξαν την χώρα σε αυτό το βούρκο. Όμως, το ότι μπήκε στην βουλή επιτέλους ΜΙΑ ΑΓΝΗ φωνή, καθαρά εθνικιστική σήμανε κόκκινο συναγερμό ανά το παγκόσμιο.
Στην σημερινή σαπίλα, ο κόσμος απάντησε με την υπερψήφιση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, αφού άρχισε σιγά σιγά να ξυπνά και να επιζητά επιτέλους Εθνική πολιτική, αφού βαρέθηκε τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες που μοναδικό μέλημά τους είναι πώς να τα τσεπώνουν.
Και από τις αντιδράσεις όλων, επιβεβαιωνόμαστε και φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι πραγματικά η αντίσταση στο κατεστημένο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Γιάννης Γεωργιάδης

Δημοφιλείς αναρτήσεις