Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ Υποπτη η οικιακή βοηθός

Σε αλλοδαπή οικιακή βοηθό, που φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει την Κύπρο, στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την κλοπή χρυσαφικών αξίας 108 χιλιάδων ευρώ από το διαμέρισμα 64χρονου από τη Λεμεσό.


Ο 64χρονος αντιλήφθηκε μόλις χθες ότι ο μικρός θησαυρός που είχε κρυμμένο πίσω από το ψυγείο είχε εξαφανιστεί και αμέσως έκανε τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, ο παραπονούμενος ήγειρε υποψίες εναντίον της αλλοδαπής οικιακής βοηθού που καθάριζε περιστασιακά το διαμέρισμα του και ήταν η μόνη, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του 64χρονου, η οποία γνώριζε που βρίσκονταν κρυμμένα τα κοσμήματα, ενώ μέχρι πριν από ένα μήνα, που σταμάτησε να εργάζεται, κατείχε αντικλείδι του διαμερίσματος.

''Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν από μέλη του ΤΑΕ δεν διαπιστώθηκε καμιά παραβίαση στο διαμέρισμα, οπότε όλες οι υποψίες στρέφονταν εναντίον της συγκεκριμένης οικιακής βοηθού'', είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουν γίνει, φαίνεται ότι η ύποπτη βρίσκεται εκτός Κύπρου.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξασφαλίσει τα πλήρη στοιχεία της συγκεκριμένης γυναίκας, ώστε να μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της, συμπλήρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.


Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, η διάρρηξη και κλοπή έγινε τους τελευταίους δύο μήνες.

Εξάλλου 58χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας κατήγγειλε ότι μεταξύ 27ης Απριλίου και χθες, έγινε διάρρηξη του υποστατικού του που διατηρεί σε αγροτεμάχιο στο χωριό.

Κλάπηκαν διάφορα γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και εξαρτήματα, συνολικής αξίας 14,400 ευρώ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις