Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

Εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες οι πληροφορίες που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ όργανο του Κομμουνιστικού κόμματος ΑΚΕΛ και της πλήρους αποτυχημένης διακυβέρνησής τους, ότι δήθεν μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εκπαιδεύονται στα όπλα από αξιωματικό της Ε. Φ. που είναι και μέλος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και έχουν ξεφύγει από τα όρια κάθε σοβαρότητας  και προσπαθούν με κάθε ύπουλο τρόπο, να  πλήξουν τον Έντιμο Αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που διεξάγουμε καθημερινά και που είναι προς Πίστιν μας.

Όση λάσπη και αν ρίξουν εναντίον μας, δεν θα  τους  ακολουθήσουμε,  γιατί εμείς βλέπουμε κατ’ ευθείαν τον ορίζοντα, με το  κεφάλι ψηλά και δεν γυρίζουμε πίσω, γιατί το μέλλον είναι δικό μας.
Αυτού του είδους οι  ψευδείς  δημοσιεύσεις,  μόνο  αηδία,  θυμό  και  εμετό προκαλούν στην κοινωνία και δεν πείθουν κανένα.
Ο φόβος τους είναι μεγάλος και ανησυχούν μέρα παρά μέρα,  γιατί  μεγαλουργούμε,  δεν τους  ακολουθούμε στα βήματά τους, εκεί όπου τους συμφέρει και που τους υποδεικνύουν οι ξένοι οι... φίλοι τους όπως τους αποκαλούν.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κύριοι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ ανοίγει λεωφόρους και βάζει φραγμούς στα άνομα σχέδια σε όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα και το Λαό μας. Είμαστε Υπερήφανοι και Άξιοι καθοδηγητές της σωστής πορείας του Κυπριακού, λέγοντας αλήθειες και δίνοντας σωστά μηνύματα στον Κυπριακό  Λαό,   μα  ούτε  ζούμε  με ψευδαισθήσεις  και  όνειρα θερινής νυκτός,  όπως εσείς θέλετε να παρουσιάζετε. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Ο Κυπριακός Λαός, δεν δέχεται στάκτη στα μάτια του, μα ούτε ηττοπάθειες γιατί η Αξιοπρέπειά μας βρίσκεται πολύ ψηλά.
Προκαλούμε λοιπόν τους υπευθύνους της ΧΑΡΑΥΓΗΣ σύντομα να δώσουν φωτογραφικό υλικό στη δημοσιότητα,  αν... έχουν και... που  σίγουρα δεν έχουν, και να στοιχειοθετήσουν την πληροφορία τους και αναμένουμε όπως δούμε τα ... (αποτελέσματα) που δεν υπάρχουν.

Εμπρός  λοιπόν  κύριοι,  τολμήστε  να  μας  αποδείξετε  αν  έχετε το θάρρος, αλλιώς να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη στον Κυπριακό Λαό που σας παρακολουθεί και ανησυχεί.
Με Εκτίμηση
Α. Κακουλής

Δημοφιλείς αναρτήσεις