Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Τα συστημικά κόμματα τρέμουν την Χρυσή Αυγή


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα 3/5/2012 στο… ανέξαρτητο, αδέσμευτο RealFM και την πρασινοσκουφίτσα Κάτια Μακρή ανησύχησε για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Το ανεπάγγελτο παιδί του οικογενειακού σωλήνα ανησυχεί. Προβληματίστηκε γιατί δεν βλέπουμε του εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στα βοθροκάναλα. Ποιος έχει άναγκη τα βοθροκάναλα όταν οι μεροκαματιάρηδες, οι τυραγνισμένοι Ελληνες σε αγκαλιάζουν.


Ανάγκη τα έχει η Dear Dora που παρ’ όλο ότι είναι καθημερινά πρώτο τραπέζι πίστας στα σκυλλάδικα της “ενημέρωσης” μπαίνει δεν μπαίνει στην βουλή. Ανάγκη τα έχουν οι σύντροφοι Τσίπρας και Κουβέλης που διαβοκουλίζουν τον λαό καθημερινά από τις συχνότητες που είναι περιουσία των Ελλήνων και όχι των μπετατζήδων της ενημέρωσης. Ανάγκη τα έχει η συντρόφισσα Παπαρήγα και ο Μπογιόπουλος που ένω κατακεραυνώνουν τον καπιταλισμό και τα μονοπώλια δεν χάνουν ευκαρία να μας δείξουν τις μούρες τους στο γυαλί. Η Χρυσή Αυγή είναι πλάι στον Έλληνα και ο Έλληνας τους βλέπει καθημερινά στην γειτονιά, στην δουλειά, στο καφενείο να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται, δεν είναι κομμάτι του συστήματος που διαμοίρασε τα ιμάτια της χώρας. Ακούμε το κλαψούρισμα του Μπογιόπουλου που όπως η θεία Όλγα ξέρει τα πάντα αλλά δεν θυμάται ότι ο Φλωράκης βοήθησε τον γιό του Πέτρου, Σωκράτη Κόκκαλη, να τα πάρει η Ζίμενς και χαιρέτησε το κοινωνικό όφελος. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κομμάτι του συστήματος και θα δώσει φωνή στους Έλληνες, θα πει τα πράγματα με το όνομά τους. Θα ακουστούν πράγματα και θάματα μέσα στην Βουλή τους και θα τρίβουν τα μάτια τους. Τα συστημικά κομματα τρέμουν. Οι καλύτερες μέρες έρχονται. Δεν πάει άλλο. Η Χρυσή Αυγή έρχεται… είναι εδώ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις