Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Έντονη Εθνικιστική παρουσία στο Παλαιχώρι

Οι εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τίμησαν για άλλη μία φορά όπως αρμόζει στους ήρωες μας, τον Καραολή και τον Δημητρίου, και την ηρωίδα μάνα του 55-59, στο Παλαιχώρι, με έντονη, πειθαρχημένη μα πάνω από όλα σεμνή παρουσία.
 
Για άλλη μία χρονιά η παρουσία μας ξεχώρισε, και έδωσε άλλο χρώμα στην εκδήλωση μνήμης των ηρώων, δείχνοντας πως η νεολαία του κινήματος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, σε αντίθεση με τις νεολαίες των υπολοίπων κομμάτων που είναι παγερά αδιάφορες.
Μετά το πέρας του τρισάγιου στην εκκλησία του Παλαιχωρίου, ακολούθησε πορεία προς το σημείο που βρίσκεται το μνημείο των ηρώων και το μνημείο της μάνας, με τα μέλη μας να προπορεύονται, αφού παρατάχτηκαν μπροστά, και την οδήγησαν προς το σημείο που βρίσκονται τα μνημεία.


Δυστυχώς στην εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο, παρουσιάστηκαν και διάφοροι γνωστοί πολιτικάντηδες, που έχουν μετατρέψει πλέον τα μνημόσυνα σε επιχείρηση για να αδράξουν ψήφους. Άτομα τα οποία αμαυρώνουν την θυσία των ηρώων  που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία μας και την Ελληνικότητά μας, καταθέτοντάς τους στεφάνι.
Να αναφέρουμε πως οι πολιτικάντηδες παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο του Καραολή και του Δημητρίου, αλλά λόγω άγνοιας κατάθεσαν στεφάνι στο μνημείο της ηρωίδας μάνας. Οι μόνοι που κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Καραολή και του Δημητρίου ήταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το Μέτωπο Νεολαίας μας,  η οικογένεια του ήρωα και οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
Να αναφέρουμε επίσης ότι το Μέτωπο Γυναικών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της ηρωίδας μάνας, τιμώντας έτσι την μνήμη όλων των μητέρων που αγωνίστηκαν για την πατρίδα μας.
Κατάθεση από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Κατάθεση από το Μέτωπο Νεολαίας

Κατάθεση από το Μέτωπο Γυναικών

Το Μέτωπο Γυναίκων μπροστά από το μνημείο της ηρωίδας μάνας


Δημοφιλείς αναρτήσεις